Menü

SEO Keresőoptimalizálás

 A keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization, azaz SEO) a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítását a Google találati listában. (SERP). Általánosságban minél előbb, azaz jobban rangsorolva a találati oldalon és többször jelenik meg egy oldal a találati listában. Ennek a rangsornak több száz elemből álló feladat listája van. A Google évente több frissítést is kiad, amely jelentősen befolyásolja ezeknek a faktoroknak ez erősségét. Tehát a Keresőoptimalizálás folyamatos munka. SEO szakemberek folyamatosan frissítik módosítják a Weboldal kódját, szövegezését tartalmát, hogy minél jobban igazodjon a Kereső motorok elvárásainak. Az ebből származó Pontok jelentősen befolyásolják a találati listában 1 weboldal helyezését.

Keresőoptimalizálás SEO fajtái

Leggyakoribb felosztása a SEO-nak a következők:

Technikai SEO

Az Off Site SEO a weboldal megjelenítése arculata kialakítsa minden technikai szempontból. Legyen az Mobil vagy Asztali gép. A Google megkülönbözteti és külön is rangsorolja a Weboldalakat Mobilon és Asztali számítógépen. Emiatt is fontos a Reszponzív Mobil Weboldal. Ezzel a Weboldal készítőinek újabb és újabb munkát ró amely jelen esetben akár meg is duplázhatja egy weboldal elkészítéséhez szükséges időt és árát. 

2019 júliusában az akkori Google Search Engine kiadáskor a Weboldal sebesség (Page Speed) értékének kezelése tovább erősödött és még újabb elemekkel bővült. Ezzel sokan további értékromlást tapasztaltak, amely már tényleg hozzáértő szakemberekkel lehet csak megoldást megtalálni. Ez eléggé nagy problémát jelenthet egy Ingyenes motorral készített lapoknál, ahol csak úgy nehezen lehet belenyúlni és javítani, sőt tovább megyek, a Letölthető template-ek amelyeket  már a Motor gyártója nem is támogat. Emiatt van az, hogy több WordPress weboldal már a Google Page Speed pontja  nem éri el a 10-es sem.

Itt nem csak a HTML előállítási időről van szó hanem a teljen lap betöltéséről.

Keresőbarát weboldal

Mi kell ahhoz, hogy keresőbarát legyen tehát technikai szempontból a Weboldalunk

 • HTML5 használata és a Kereső segítése
 • Weboldal betöltési idejének csökkentése
 • Kimenő linkek kezelése és ellenőrzése
 • Canonical tag-ek kezelése 
 • Social tag-ek kezelése
 • Reszponzív Képek kezelése

Kérjen ajánlatot tőlünk Technikai SEO elemzésre és javításra.

 • SEO ciklus folyamata

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS Debrecen 

2020 Január 13-án a Google kiadta az idei év első Kereső frissítését. Amely mostantól még jobban fókuszál majd a tartalomra.

 • Értékes, jól érthető tartalom
 • Duplikáció mentes
 • Megbízhatóság növelés

Az elmúlt években az egyedi értékes tartalom fejlesztés egyre erősebb lett. Ma már a szimplán linképítéssel foglalkozó cégek is felveszik a csomagjaik közé a Tartalom fejlesztést, mert-e nélkül már egy weboldalt nem lehet a SERP helyezését növelni vagy nagy verseny esetén a TOP 10-be kerülni. A legfontosabb dolog, a weboldalt megbízható tartalommal ellátni és folyamatosan karban tartani.

Weboldalak  és webáruházak keresőoptimalizálása egyedi igények szerint
Kérjen ingyenesen árajánlatot személyre szabva!


Árajánlatot szeretnék kérni...

Honlap szövegek

On-site seo

Ma már a szövegek azaz a honlap szövegírás már egy önálló szakma. Cégek alakulnak és értékes tartalommal látják el a weboldalakat. Ez kifejezetten fontos ma már. A Weboldal tulajdonosoknak amikor megkapják a Webáruházukat nem csak örülni kell, innentől kezdődik csak az igazi munka. Bebizonyítani azt, hogy igenis értékes és megbízható vagyok. Ezzel a vásárlóim szemében bizalmat keltek ezáltal a konverziók is nőnek majd.

Kérjen ajánlatot tőlünk Weboldal tartalomfejlesztésre!

Weboldal linképítés

Off-site SEO

A linképítés maradt utoljára, de abszolút fontos. A linképítéssel tudjuk a weboldalunk Google Trust Score-ját növelni. Tehát a megbízhatóságunkat mutatni a világ felé. Egy weblapnak az évek során több száz külső linkje amelyeknek saját rankja van. Minden oldal amely ránk mutat szavaz is rá, minél nagyobb ez a szavazati szám annál jobb. Amint ha elég számú szavazat érkezik akkor a Google megemeli a keresőben a találatok között elfoglalt helyét. Tömören ennyi. De ennek is megvannak az árnyoldalai. 

Google linképítés

 • Honnan jön a link
 • Mi a link szövege
 • Mekkora a linket tartalmazó oldal megbízhatósága

Ezt a három értéket érdemes nézni, ezeket is több szempontból. Mely országból érkezik a link, hány link jön külföldről? Milyen a link erőssége és Spam Score-ja? A link szövege hasonló más linkekhez? Ezeket mindet érdemes figyelembe venni linképítéskor és csak oda tegyünk linket ahol, úgy gondoljuk értékes és nem fogja rombolni a weboldalunk imázsát.

Ha túl sok értéktelen és rossz link mutat ránk, a Google előbb utóbb büntetni fog és hátrébb sorolja odalainkat a találati listákban még akkor is ha alapvetően megbízható tartalmaz szolgáltatunk.

SEO Árak

Ha érdeklik önt a Keresőoptimalizálási havidíjas csomagjaink, kérjen ajánlatot tőlünk Weboldal linképítésre.

 • Weboldal Honlap optimalizálás audit

Ha egy webáruháznál 1600 féle bot van, akkor mindenképp segíteni kell a felhasználókat abban, hogy a legmegfelelőbbet találja meg mielőbb, illetve azt a speciális botot találja meg ami számára kell. Ha ömlesztve mutatjuk meg ezeket, akkor előbb utóbb elkedvetlenedik és elmegy. Máshol biztos megtalálja.

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a honlap optimalizálás?
Miért kell fizetni a weboldal optimalizálásért?
Milyen hosszú egy optimalizálási folyamat?
Mikor várható eredmény?

SEO jelentése

A válasz egyszerű, keresőoptimalizálás, de mi az a SEO pontosan? Erre keresik a választ sok ezren, azaz, hogy weblapjuk megtalálható legyen a Google Találati listában. Most összeszedünk néhány érdekes pontot amely bevezet a keresőoptimalizálás világába.

Weboldal átirányítás

Weboldal indexünk karbantartása nagyon fontos, több szempontból is. Nem tudhatjuk, hogy milyen hibák vannak a jelenlegi oldalunkon vagy az Domain név előző weboldalán milyen oldalak voltak. A Google viszont nem felejt és ezeket nem kívánatos oldalakat folyamatosan megpróbálja elérni, mindaddig amíg nem kérjük, meg hogy most már vegye ki...

Canonical tag

Canonical tag használata nagyon fontos a weblapoknál illetve, de legtöbbször elmarad, pedig nagyon sokat segít a SEO-ban. Elmondjuk miért.