Menü

Keresőoptimalizálás referenciák

Pontos nevet nem áll módunkban megmondani,- mégiscsak üzleti titok..- csak azt oldal típusát.

Horgászbolt webáruház

Teljes arculat tervezés webáruház fejlesztés és üzemeltetés, Facebook és Google Ads kampányok kezelése, majd később Keresőoptimalizálás és linképítés.

A céggel 2 éve dolgozunk együtt, amely nagyon sikeresnek mondható. 2020 tavaszán webáruház eljutott arra a szintre, hogy már linképítés és komolyabb kulcsszó optimalizálás után a napi látogatások száma elérte a 9.000 főt. A konverziók száma is megsokszorozódott a látogatók számával. Most már eljutottunk arra a szintre, hogy webáruházunkat arra kell optimalizálni, hogy minél gyorsabban és könnyebben lehessen a rendeléseket kezelni, hogy ne emiatt legyen fennakadás a napi működésben! A linképítést a weboldal optimalizálást ALH Consultingal karöltve folyamatosan végezzük.

  • 1/2

Egyesület - Koraszülött

Technikai SEO elemzés és weboldal optimalizálás. Page Audit és tartalommarketing optimalizálás. 2020 áprilisában kezdtük el optimalizálni a  weboldalt, amelyen több technikai probléma gyors javítása után gyorsan szép eredményeket láthatunk.Az oldalt sokadjára módosították és migrálták WordPress template-ről template-re, így a számos technikai hiba lépett fel, eltűntek képek és linkek is rosszak lettek. A weboldal jelenlegi készítője Hernyák Gábor, aki mindenben készségesen állt rendelkezésünkre, igyekezett a régi hibákat javítani, de végül a mi segítségünkkel gyorsan sikerült a weboldal problémáit kijavítani, valamint a weboldal optimalizálást befejezni.

logicalmdesign.hu - Egyedi webáruház készítés, keresőoptimalizálás és tartalom marketing

Saját weblapunkra sajnos nem fordítottunk időt évekig, majd 2020-ban elkezdtük a tartalommarketing munkákat, amelyek még mindig folyamatban vannak. A weboldal 2020 januárjában 2500 kulcsszó analízise alapján egészen pontosan 0%-os láthatóságot produkált, amelyet mára sikerült feltornázni 6%-ra. Ugye mindenki tudja, mekkora a verseny ebben a szektorban, naponta jelennek meg új webfejlesztő vagy SEO szakértők, mi is körülbelül a 200. pozícióban jelentünk meg még januárban. Mára már büszkén mondhatom, hogy több mint 80 kulcsszóra a TOP 10-ben van a weboldal és 450 szóra pedig felért a TOP 50-be.

UPDATE : 10 hónap után ezt a számot sikerült feltornázni 13%-ra és több, mint 1000 napi kulcsszóra jelenik meg. 

Linképítés referenciák

Fürdőszoba csempe webáruház

Teljes arculat tervezés webáruház fejlesztés és üzemeltetés, Facebook és Google Ads kampányok kezelése, majd később Keresőoptimalizálás és linképítés.

A kapcsolatunk már nagyon régi a céggel. A webáruházaikat évek óta üzemeltetjük és folyamatosan fejlesztjük. Webáruházak beindítása után a termékfeltöltés és kategória optimalizálások után 2017-ben indítottunk többlépcsős linképítési kampányt, amely az addig napi 50-80 fő látogatóból mára napi 1200-1400 látogatóra nőtt. 

  • 1/2

Kert webáruház

Teljes arculat tervezés webáruház fejlesztés és üzemeltetés, Facebook és Google Ads kampányok kezelése, majd később Keresőoptimalizálás és linképítés.

Webáruház beindítása után a termékfeltöltés és kategória optimalizálások is elkészültek, ezután 2017-ben indítottunk többlépcsős linképítési kampányt, amely az addig napi 50-80 fő látogatóból mára napi 2000-2200 látogatóra nőtt. 

  • 1/2

Franciaágy webáruház

Teljes arculat tervezés webáruház fejlesztés és üzemeltetés, Facebook és Google Ads kampányok kezelése, majd később Keresőoptimalizálás és linképítés.

Webáruházuk beindítása, majd a termékfeltöltés és kategória optimalizálások után 2018-ben indítottunk Technikai SEO Auditot és ezután az ALH Consulting-al karöltve linképítési kampányt, amely az addig napi 500-700 fő látogatóból mára napi 2000-2200 látogatóra nőtt. 

  • 1/2

További keresőoptimalizálási referenciáink a teljesség igénye nélkül:

 

Weboldalak  és webáruházak keresőoptimalizálása egyedi igények szerint
Kérjen ingyenesen árajánlatot személyre szabva!


Árajánlatot szeretnék kérni...

Local SEO, avagy a helyi keresőoptimalizálás lehetőségei

Mi a helyi SEO?A helyi SEO lényege a keresési láthatóság növelése azoknak a vállalkozásoknak, amelyek közvetlenül szolgálják az ő vásárlói közösségüket. Ezek lehetnek fizikai elhelyezkedésű Tüzép vállalkozások, vagy például egy élelmiszerbolt vagy egy fogorvosi rendelő, vagy egy bizonyos földrajzi területen működő szolgáltatói vállalkozások, például villanyszerelő vagy háztisztító társaság. Magában...

Oldal betöltési sebesség - Core Web Vitals

A jó felhasználói élmény érdekében elengedhetetlen a gyors oldalbetöltés. A megfelelő sebességű oldal csökkentheti a szerver erőforrásokat, boldogabbá teheti a felhasználókat, befolyásolhatja a Google elhelyezéseket, illetve a betöltési idő a AdWords minőségi mutatójába is számít, így hatással van a fizetendő kattintások árára is. Ennek érdekében a Google 2020-ban bejelentette,...

Webáruház keresőoptimalizálás - 500 millió 2,5 év alatt

Boldog új évet kívánunk mindenkinek! Az első idei címünk elsőre hangzatosnak tűnhet, de most is, mint tavaly egy picit visszatekintenénk az elmúlt év eredményeire és azt gondolom kicsit méltán lehetünk büszkék az elért közös munkánk eredményeire. Tavaly is számos weboldalt átadtunk, illetve frissítettünk meglévőket, vagy éppen a keresőoptimalizálás segítségével...