Menü

Keresőoptimalizálás referenciák

Pontos nevet nem áll módunkban megmondani,- mégiscsak üzleti titok..- csak azt oldal típusát.

Horgászbolt webáruház

Teljes arculat tervezés webáruház fejlesztés és üzemeltetés, Facebook és Google Ads kampányok kezelése, majd később Keresőoptimalizálás és linképítés.

A céggel 2 éve dolgozunk együtt, amely nagyon sikeresnek mondható. 2020 tavaszán webáruház eljutott arra a szintre, hogy már linképítés és komolyabb kulcsszó optimalizálás után a napi látogatások száma elérte a 9.000 főt. A konverziók száma is megsokszorozódott a látogatók számával. Most már eljutottunk arra a szintre, hogy webáruházunkat arra kell optimalizálni, hogy minél gyorsabban és könnyebben lehessen a rendeléseket kezelni, hogy ne emiatt legyen fennakadás a napi működésben! A linképítést a weboldal optimalizálást ALH Consultingal karöltve folyamatosan végezzük.

 • 1/2
 • Előző
 • Következő

Egyesület - Koraszülött

Technikai SEO elemzés és weboldal optimalizálás. Page Audit és tartalommarketing optimalizálás. 2020 áprilisában kezdtük el optimalizálni a  weboldalt, amelyen több technikai probléma gyors javítása után gyorsan szép eredményeket láthatunk.Az oldalt sokadjára módosították és migrálták WordPress template-ről template-re, így a számos technikai hiba lépett fel, eltűntek képek és linkek is rosszak lettek. A weboldal jelenlegi készítője Hernyák Gábor, aki mindenben készségesen állt rendelkezésünkre, igyekezett a régi hibákat javítani, de végül a mi segítségünkkel gyorsan sikerült a weboldal problémáit kijavítani, valamint a weboldal optimalizálást befejezni.

logicalmdesign.hu - Egyedi webáruház készítés, keresőoptimalizálás és tartalom marketing

Saját weblapunkra sajnos nem fordítottunk időt évekig, majd 2020-ban elkezdtük a tartalommarketing munkákat, amelyek még mindig folyamatban vannak. A weboldal 2020 januárjában 2500 kulcsszó analízise alapján egészen pontosan 0%-os láthatóságot produkált, amelyet mára sikerült feltornázni 6%-ra. Ugye mindenki tudja, mekkora a verseny ebben a szektorban, naponta jelennek meg új webfejlesztő vagy SEO szakértők, mi is körülbelül a 200. pozícióban jelentünk meg még januárban. Mára már büszkén mondhatom, hogy több mint 80 kulcsszóra a TOP 10-ben van a weboldal és 450 szóra pedig felért a TOP 50-be.

Linképítés referenciák

Fürdőszoba csempe webáruház

Teljes arculat tervezés webáruház fejlesztés és üzemeltetés, Facebook és Google Ads kampányok kezelése, majd később Keresőoptimalizálás és linképítés.

A kapcsolatunk már nagyon régi a céggel. A webáruházaikat évek óta üzemeltetjük és folyamatosan fejlesztjük. Webáruházak beindítása után a termékfeltöltés és kategória optimalizálások után 2017-ben indítottunk többlépcsős linképítési kampányt, amely az addig napi 50-80 fő látogatóból mára napi 1200-1400 látogatóra nőtt. 

 • 1/2
 • Előző
 • Következő

Kert webáruház

Teljes arculat tervezés webáruház fejlesztés és üzemeltetés, Facebook és Google Ads kampányok kezelése, majd később Keresőoptimalizálás és linképítés.

Webáruház beindítása után a termékfeltöltés és kategória optimalizálások is elkészültek, ezután 2017-ben indítottunk többlépcsős linképítési kampányt, amely az addig napi 50-80 fő látogatóból mára napi 2000-2200 látogatóra nőtt. 

 • 1/2
 • Előző
 • Következő

Franciaágy webáruház

Teljes arculat tervezés webáruház fejlesztés és üzemeltetés, Facebook és Google Ads kampányok kezelése, majd később Keresőoptimalizálás és linképítés.

Webáruházuk beindítása, majd a termékfeltöltés és kategória optimalizálások után 2018-ben indítottunk Technikai SEO Auditot és ezután az ALH Consulting-al karöltve linképítési kampányt, amely az addig napi 500-700 fő látogatóból mára napi 2000-2200 látogatóra nőtt. 

 • 1/2
 • Előző
 • Következő

További keresőoptimalizálási referenciáink a teljesség igénye nélkül:

 

Weboldalak  és webáruházak keresőoptimalizálása egyedi igények szerint
Kérjen ingyenesen árajánlatot személyre szabva!


Árajánlatot szeretnék kérni...

MI a HTML markup jelentése?

Ma már mindenki a weblap böngészi, teljesen természetes, hogy rákattint egy linkre bejön egy másik. Olvas, vásárol, beszélget, játszik mind-mind szerves része az életünknek. A weblap szerkesztők lehet nem is tudják ma már, mi van a háttérben csak írják a betűket és természetesnek veszik, hogy megjelenik azonnal és bárki...

SEO szövegírás Checklist

Szerettünk volna megcsinálni egy egyszerű listát ahhoz, hogy amikor valaki elkezd megalkotni bármilyen Tartalmat, már eleve úgy alkothassa meg, hogy az SEO szempontból a lehető legjobb. Ez a lista nem titok, nagyon sok helyen, lehet akár össze vissza is, megtalálhatóak. Mi most adunk egy olyan SEO ellenőrző listát, amelyet...

Felhőkarcoló linképítési stratégia kivitelezése lépésről-lépésre

  • Felhőkarcoló linképítési technika
A skyscraper vagy magyarul felhőkarcoló technika elnevezés eredetileg Brian Dean ismert SEO szakértő nevéhez fűződik. Brian 2015-ben kitalált egy olyan SEO stratégiát, amivel 14 nap alatt megduplázta a teljes weboldala organikus forgalmát. A stratégiát felhőkarcoló technikának nevezte el. A felhőkarcoló technika egy olyan backlink szerzési lehetőség, aminek az alapja...