Menü

Keresőoptimalizálás referenciák

Pontos nevet nem áll módunkban megmondani,- mégiscsak üzleti titok..- csak azt oldal típusát.

Horgászbolt webáruház

Teljes arculat tervezés webáruház fejlesztés és üzemeltetés, Facebook és Google Ads kampányok kezelése, majd később Keresőoptimalizálás és linképítés.

A céggel 2 éve dolgozunk együtt, amely nagyon sikeresnek mondható. 2020 tavaszán webáruház eljutott arra a szintre, hogy már linképítés és komolyabb kulcsszó optimalizálás után a napi látogatások száma elérte a 9.000 főt. A konverziók száma is megsokszorozódott a látogatók számával. Most már eljutottunk arra a szintre, hogy webáruházunkat arra kell optimalizálni, hogy minél gyorsabban és könnyebben lehessen a rendeléseket kezelni, hogy ne emiatt legyen fennakadás a napi működésben! A linképítést a weboldal optimalizálást ALH Consultingal karöltve folyamatosan végezzük.

 • 1/2
 • Előző
 • Következő

Egyesület - Koraszülött

Technikai SEO elemzés és weboldal optimalizálás. Page Audit és tartalommarketing optimalizálás. 2020 áprilisában kezdtük el optimalizálni a  weboldalt, amelyen több technikai probléma gyors javítása után gyorsan szép eredményeket láthatunk.Az oldalt sokadjára módosították és migrálták WordPress template-ről template-re, így a számos technikai hiba lépett fel, eltűntek képek és linkek is rosszak lettek. A weboldal jelenlegi készítője Hernyák Gábor, aki mindenben készségesen állt rendelkezésünkre, igyekezett a régi hibákat javítani, de végül a mi segítségünkkel gyorsan sikerült a weboldal problémáit kijavítani, valamint a weboldal optimalizálást befejezni.

logicalmdesign.hu - Egyedi webáruház készítés, keresőoptimalizálás és tartalom marketing

Saját weblapunkra sajnos nem fordítottunk időt évekig, majd 2020-ban elkezdtük a tartalommarketing munkákat, amelyek még mindig folyamatban vannak. A weboldal 2020 januárjában 2500 kulcsszó analízise alapján egészen pontosan 0%-os láthatóságot produkált, amelyet mára sikerült feltornázni 6%-ra. Ugye mindenki tudja, mekkora a verseny ebben a szektorban, naponta jelennek meg új webfejlesztő vagy SEO szakértők, mi is körülbelül a 200. pozícióban jelentünk meg még januárban. Mára már büszkén mondhatom, hogy több mint 80 kulcsszóra a TOP 10-ben van a weboldal és 450 szóra pedig felért a TOP 50-be.

Linképítés referenciák

Fürdőszoba csempe webáruház

Teljes arculat tervezés webáruház fejlesztés és üzemeltetés, Facebook és Google Ads kampányok kezelése, majd később Keresőoptimalizálás és linképítés.

A kapcsolatunk már nagyon régi a céggel. A webáruházaikat évek óta üzemeltetjük és folyamatosan fejlesztjük. Webáruházak beindítása után a termékfeltöltés és kategória optimalizálások után 2017-ben indítottunk többlépcsős linképítési kampányt, amely az addig napi 50-80 fő látogatóból mára napi 1200-1400 látogatóra nőtt. 

 • 1/2
 • Előző
 • Következő

Kert webáruház

Teljes arculat tervezés webáruház fejlesztés és üzemeltetés, Facebook és Google Ads kampányok kezelése, majd később Keresőoptimalizálás és linképítés.

Webáruház beindítása után a termékfeltöltés és kategória optimalizálások is elkészültek, ezután 2017-ben indítottunk többlépcsős linképítési kampányt, amely az addig napi 50-80 fő látogatóból mára napi 2000-2200 látogatóra nőtt. 

 • 1/2
 • Előző
 • Következő

Franciaágy webáruház

Teljes arculat tervezés webáruház fejlesztés és üzemeltetés, Facebook és Google Ads kampányok kezelése, majd később Keresőoptimalizálás és linképítés.

Webáruházuk beindítása, majd a termékfeltöltés és kategória optimalizálások után 2018-ben indítottunk Technikai SEO Auditot és ezután az ALH Consulting-al karöltve linképítési kampányt, amely az addig napi 500-700 fő látogatóból mára napi 2000-2200 látogatóra nőtt. 

 • 1/2
 • Előző
 • Következő

További keresőoptimalizálási referenciáink a teljesség igénye nélkül:

 

Weboldalak  és webáruházak keresőoptimalizálása egyedi igények szerint
Kérjen ingyenesen árajánlatot személyre szabva!


Árajánlatot szeretnék kérni...

Felhőkarcoló linképítési stratégia kivitelezése lépésről-lépésre

  • Felhőkarcoló linképítési technika
A skyscraper vagy magyarul felhőkarcoló technika elnevezés eredetileg Brian Dean ismert SEO szakértő nevéhez fűződik. Brian 2015-ben kitalált egy olyan SEO stratégiát, amivel 14 nap alatt megduplázta a teljes weboldala organikus forgalmát. A stratégiát felhőkarcoló technikának nevezte el. A felhőkarcoló technika egy olyan backlink szerzési lehetőség, aminek az alapja...

SEO jelentése

A válasz egyszerű, keresőoptimalizálás, de mi az a SEO pontosan? Erre keresik a választ sok ezren, azaz, hogy weblapjuk megtalálható legyen a Google Találati listában. Most összeszedünk néhány érdekes pontot amely bevezet a keresőoptimalizálás világába.

Weboldal átirányítás

Weboldal indexünk karbantartása nagyon fontos, több szempontból is. Nem tudhatjuk, hogy milyen hibák vannak a jelenlegi oldalunkon vagy az Domain név előző weboldalán milyen oldalak voltak. A Google viszont nem felejt és ezeket nem kívánatos oldalakat folyamatosan megpróbálja elérni, mindaddig amíg nem kérjük, meg hogy most már vegye ki...