Menü

Céges honlap készítés

Cégek mindennapi élete során hamar eljutunk oda, hogy a megjelenés az interneten így vagy úgy fontossá válik.. Legtöbb cégnek már bejáratott ügyfélköre van, így nem igényel SEO-t sem. Azonban jogosak lehetnek a félelmek afelől, hogy esetlegesen mennyibe fog kerülni ez a céges weblap, vagy hogyan fog kinézni esetlegesen, hogyan fog tudni hozzáférni vagy szerkeszteni..Amint mindenképp tudni kell, hogy a webfejlesztés extra munkával és idővel jár mindenki számára már a kezdetektől. Egy céges esetleg üzleti weboldal készítése nem ugyan az mint egy egyszerű bemutatkozó oldal létrehozása.

Céges weboldal készítés

céges weboldal készítés Nyíregyháza környékén a webfejlesztő cégeknek először érdemes feltérképezni, mindazt amellyel már egy adott cég jelenleg rendelkezi. Lehet van egy meglévő régi honlap és azzal egy webes tárhely. A tárhelyen futnak valamilyen szolgáltatások, de azok már lehet elavultak esetleg biztonsági sebezhetőséget tartalmaznak.

A felmérés tehát nagyon fontos, hogy a fejlesztés során esetlegesen ne fussunk bele valamilyen nem várt problémába, illetve a weboldal migrációja vagy felújítása zökkenőmentesen hajtódjon végre. 

Hogyan lehet két-három hét alatt egy komplett céges weboldalt elkészíteni?

Mi ahogy már többször oldalunkon is írtuk, sohasem kezdünk bele weboldalba személyes egyeztetés nélkül, a weblapok árában ezek a konzultációk benne vannak, itt már az elején meg tudjuk beszélni a kívánt színvilágot, a tárhely esetleges problémáit eléréseit. Kinek mit kell beszereznie mielőtt a munkához látnánk. 

Céges weboldal fejlesztés

A fejlesztés ma már nagyon gyorsan halad, már mindenkinek van valamilyen CMS motorja, amellyel  viszonylag gyorsan tud weboldalakat fejleszteni, itt a legfőbb kérdés, hogy mennyire felhasználó barát az. Alapvetően a weblap és a hozzá tartozó design elkészül 2-3 hét alatt, viszont a tartalom feltöltése már lehet hosszabb időt is vehet igénybe, ez függ magától a cégtől is, hogy a tartalomhoz szükséges adatokat, milyen formában tudja rendelkezésre bocsájtani. Céges weboldal készítés Debrecen során találkoztunk már olyannal munkánk során, hogy ezek az információk csak Angolul vagy éppen csak Lengyelül álltak rendelkezésre. Természetesen ezeket a lefordítjuk és nyelvtanilag magyar nyelv formájára hozzuk, de ehhez időre és a cége helyi szakértőinek segítségére is szükség van.

Profi weboldalak tervezése és kivitelezése egyedi designnal és grafikával
Kérjen ingyenesen árajánlatot személyre szabva!


Árajánlatot szeretnék kérni...

Cég rövid bemutatkozás

A céges weboldalak egyik fő célja a cég bemutatása a nagyközönség számára, erről a webfejlesztő cégeknek legtöbbször nincs tudomása így személyes találkozók során derülhet az ki, hogy a cég milyen irányvonalat határozott meg offline illetve milyet szeretne online megtenni. Azonban egy rövid céges bemutatkozás elengedhetetlen, ahol megmutatjuk magunkat, a telephelyeinket, elérhetőségeinket. 

Cég bemutatkozás minta

Az elmúlt 10 évben több sikeres céges weboldalt készítettünk, amennyiben érdeki önt néhány referenciánk, látogasson el Munkáink lapunkra. Itt megtalálható több céges bemutatkozó szöveg minta, amelyet önök is felhasználhatnak a saját történetük megírásához. 

Bemutatkozó oldal

Sok cég alapból nem feltétlenül kér komplett Céges weboldal megoldásokat, mert úgy gondolják elegendő például egy "One Page" jellegű Bemutatkozó weboldal tökéletesen elegendő a cége már meglévő kapcsolati hálójához nekik ez megfelelő. Ez a legtöbb esetben igaz is, de sok cégnél, mivel már az munka irányítása nem Email-ben megy hanem valamilyen Vállalatirányítási rendszeren keresztül, ilyenkor már ezek a One Page lapot sokat nem tudnak hozzátenni az ügyfél kapcsolatok kényelmes kezeléséhez sőt esetleg csak rontanak rajta.

Keresőoptimalizált professzionális honlapkészítés

A Bemutatkozó oldal vagy a One Page lapok helyett, mi általában a komplett Keresőoptimalizált weblapokat támogatjuk, mert nem lehet azt tudni, hogy mikor talál ránk egy potenciális új ügyfél akivel hosszú távú kapcsolatokat lehet kialakítani. Ehhez viszont több munkára van szükség és nem csak a webfejlesztő cég részéről, hanem a megbízó oldalról is. Mi mindent megteszünk, hogy a kapcsolatunk zökkenőmentes legyen, de mindenhez mi sem érthetünk, így egy elenyésző segítséget elvárunk. Mi sem kérjük, hogy értsenek a Linux operációs rendszerhez vagy a PHP és Java különböző keret rendszereihez, de mi nem feltétlenül ismerjük, hogy milyen horgászgat összes formáját.

A keresőoptimalizálást weboldal készítést először Versenytársak elemzésével kezdjük, ebből azonnal látjuk, hogy ekkora a verseny várható az adott szegmensben, viszont rögtön tudunk a weboldal szövegíráshoz, több akár ezer kulcsszavat ajánlani. Ekkor már látjuk, hogy milyen oldalakat érdemes először megírni, hogy weblapunk egyből megtalálható legyen a Google keresőben.

Egy keresőoptimalizált profi weboldal elkészítése ma már nem egyszerű feladat, de nagyon fontos szempontnak kell lennie választásban. Gondolja meg mit szeretne, bevételt vagy sok-sok munkát? 

Egyedi céges weboldal fejlesztés

A mi weboldal motorunk nem Joomla vagy Wordpress esetleg Drupal alapú, ez egy egyedileg fejlesztett és optimalizált és karbantartott a most legújabb PHP 7.4-alatt is működő és nagyon gyors megoldásunk PHP Symfony framework-ben fejlesztve. Ezzel évekig nem volt probléma sem Page Speed sem funkcionalitás terén, amelyet folyamatosan fejlesztünk és frissítünk ügyfeleinknek megfelelő szerződés esetén. Az előbbi keretrendszerekkel az a legnagyobb gondom, mivel mi is készítettünk párat ezekkel, hogy nagyon nehéz volt az ügyfeleink tényleges igényeire szabni. Mi tényleg programozók vagyunk és marketing szakemberek. Ha az ügyfél kér tőlünk valamit, akkor azt a legmagasabb programozói követelményekkel és újrafelhasználhatóan készítjük el. Ebben már rendelkezésünkre áll 20 év JAVA és PHP hazai és nemzetközi fejlesztési tapasztalat.

Egyedi mobilbarát responsive webdesign

Egyedi szoftverhez egyedi webdesign-t készítünk ügyfeleinknek, tehát mi nem megyünk azonnal egy Joomla vagy Wordpress plugin gyűjteménybe és keresünk egy jól bevált fizetős vagy olcsó Template-et (DIVI vagy bármilyet). Mi magunk készítjük el az ön web arculatát és azt alkalmazzuk egyedileg a CMS motorunkra. Minden weblapunk azonnal Mobile responsive Design optimalizációt kap, ezzel már önnek nincs teendője. Ezt az egyedi fejlesztésű motor nagy részét adja, de több apróságot az egyedi design-nak megfelelően testre kell szabnunk. De a Responsive képek kezelése vagy az egyedi weboldal elrendezések alapból Responsive-ak lesznek, így önnek egy új oldal létrehozásakor semmivel sem kell törődnie.

Tovább előnyök amivel önnek már nem kell törődnie

Web tárhely kezelés

Mi az önök felhatalmazásával megrendeljük és üzemeltetjük webtárhelyét, beállítjuk és karban tartjuk email címeit és üzemeltetjük weblapját, természetesen ezt külön szerződés keretein belül, de így erre az ön cégének nem kell energiát és pénzt költenie, esetlegesen egy Rendszergazdát foglalkoztatni, hogy a webtárhely mindig rendben működjön.

Felhasználó barát kezelőfelület

A tartalom fejlesztése nem egyszerű feladat, de mi van akkor ha arra egy sor Bizonyítványt kell szerezni, hogy én értek egy CMS rendszer kezeléséhez. A mi rendszereink egyértelműek és könnyen kezelhetők, a Weblapon 1 gomb megnyomásával bármi átszerkeszthető, nem kell bonyolult Admin felületeken keresgélni.

Weboldal biztonság

Az egyedi motor egyedileg optimalizálható, itt nincs szükség rendszeres frissítésre, mert a mi weblapjainkat forráskódjait nem ismeri a világ, így ha esetlegesen jön egy új sebezhetőség egy ismertebb Wordpress vagy Joomla pluginban, nem kell nekünk tenni semmit, mert a weblapjaink alapvetően biztonságosak. a Wordpress és Joomla igen sérülékeny rendszerek, ami főleg a felépítésükből fakad.

Nálunk erre nincs szükség, de a folyamatos karbantartás azért fontos. A Google Chrome is egyre szigorúbban kezeli az ügyfél adatokat vagy Cookie-kat, ezeket mi folyamatosan követjük és karban tartjuk, az ezekhez szükséges frissítéseket pedig féléves vagy éves formában önökkel egyeztetve elvégezzük webtárhelyén.

Oldal betöltési sebesség

Mivel egyedileg fejlesztettük a motorunkat, azt egyedileg optimalizáltuk a sebességet is. Emiatt lehet az, hogy ma is a Google Page Spped 92-93 pontot ad a mobil és 100 pontot ad a weblapunk sebességére. Egy ingyenes Wordpress plugin-tól ilyet ne várjunk el, ilyenre sosem lesz képes. 2019-es Page speed frissítések után a legtöbb Wordpress lap visszaesett 30 pontra vagy alá ezek miatt. 

Itt azonban megjegyezném, hogy nem arról van szó, hogy az első betöltés 6 másodperc és majd a többi lemegy 1 másodperc alá, a mi lapjaink az első betöltéskor is 1 másodperc alatt generálódnak le.

  • 1/2

Karbantartás

A weblapokat nem csak technikailag de tartalmilag is karban kell tartani, ezeket legtöbbször ügyfeleink nem vállalják, de mi ezt külön szerződési díj fejében elvégezzük, így önnek nem kell bajlódnia, csak egy email-t kell írnia felénk, mi pedig megoldjuk az ön problémáit rövid határidőn belül. Legyen az cím változás, portfolió módosítás vagy egy egyszerű képfeltöltés.


Kapcsolat

Amennyiben érdeklik megoldásaink, kérjük ne habozzon lépjen velünk kapcsolatba és írja meg nekünk, milyen elképzelése van.
 

Gyakran ismételt kérdések

 

Milyen költséggel kell számolni az Egyedi weboldal készítésekor?
Figyelembe veszik a Keresőoptimalizálás szabályait elkészített webáruháznál?