Menü

Honlapfelújítás Debrecenben

Sok főrumon olvashatjuk, hogy a weboldalam elavult nem teljesít, biztos újat kell készíttetnem. 

Ez egyáltalán nem biztos! SŐT!

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező fejlesztő vagyok. Kérem higgyék el, a weboldal program, mint maga nem tehet arról, hogy esetlegesen nem termel pénzt. A weboldal tartalma már igen. Minden weboldal program pontosan azt csinálja amit akkor a programozó belerakott. Se többet, se kevesebbet. Vannak rugalmas CMS rendszerek, mint a Wordpress vagy a Joomla vagy akár ez amin most írok. Vannak olyanok amelyek évekkel ezelőtt készültek, és nehezebb a weboldal tartalmát szerkeszteni.

Pontosan ez itt a lényeg, hogy Ön mennyire gyorsan tudja a SEO-nak megfelelően a tartalmakat elkészíteni, finomhangolni optimalizálni. Ha a Weboldal nehezen szerkeszthető vagy egyáltalán nem akkor is lehet tartalmat elhelyezni rajta, csak akkor minden sokkal lassabb lesz és így lemarad a versenytársak mögött.

Mit kell tehát tennie, eldöntheti, beleinvesztál egy felhasználó barát szoftverbe vagy dolgozik a jól bevált módon csak lassabban, esetleg drágábban.

 Amikor én dolgozom ezen ennek a weblapnak a tartalmán ezt látom, ugye mennyivel egyszerűbb, mint HTML-t szerkeszteni?

Weboldal felújítás Nyíregyházán

Honlapfelújítás előtt mindenképp érdemes megkérdeznie egy SEO szakértőt, érdemes olyat keresni akit ismer. Rengeteg van a piacon, nem kell sokáig keresgélnie azonnal fog találni 20-at. Arra nagyon figyelni kell, mindenki elindít egy ingyenes szoftvert, ami a SEO és HTML felépítést Auditálja és rámondja, hogy ez nem jó, újat kell írni. Már nem egyszer találkoztam ilyennel. Még mindig azt mondom, hogy a weblap megjelenik akkor jó, persze lehet, hogy hibái vannak és olcsóbb lesz egy újat írni, de mi a garancia, hogy az új jobb lesz? Látatlanban kapok egy másikat más problémákkal.

Tehát alapvetően a legenerált weblapra bármit el lehet helyezni és bármilyen módosítást el lehet végezni, hogy a legkritikusabb SEO ellenőrző programok 100%-ot írjanak rá. De mindemellett jó és trendi tartalmat kell írni, ami felkelti az ügyfelek figyelmét és a Google figyelmét fel fogja kelteni. Továbbá érdemes majd a technikai beállításokon túllépni, milyen a linkek mutatnak már a lapra, lehet már réges-régen a Google Penguin büntetés alatt áll a lap, csak senki nem foglalkozott vele. Ezt viszont már tényleg csak egy szakavaott szakember tudja megmondni, gyorsan lekéri az adatokat és nagy valószínűséggel kiadja azokat a linkeket, amelyek nem hogy emelik, de inkább rontják a helyezésünket a Google találati listában.

Ajánlatkérés Weboldal felújításra

Ha azonban tényleg olyan gyorsan szeretne dolgozni, mint én akkor érdemes felvennie a kapcsolatot velünk és tudunk önnek adni egy bemutatót, mennyi idő velünk egy értékes weblap elkészítése.

Kérjen árajánlatot Weboldal Technikai ellenőrzésre és mi megmondjuk önnek érdemes-e újra beruházni egy új weboldalra.