Menü

Honlapfelújítás

Sok fórumon olvashatjuk, hogy a weboldalam elavult nem teljesít, biztos újat kell készíttetni. 

Ez egyáltalán nem biztos! SŐT!

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező fejlesztő vagyok. Kérem higgyék el, a weboldal program, mint maga nem tehet arról, hogy esetlegesen nem termel pénzt. A weboldal tartalma már igen. Minden weboldal program pontosan azt csinálja amit akkor a programozó belerakott. Se többet, se kevesebbet. Vannak rugalmas CMS rendszerek, mint a Wordpress vagy a Joomla vagy akár ez amin most írok. Vannak olyanok amelyek évekkel ezelőtt készültek, és nehezebb a weboldal tartalmát szerkeszteni.

Pontosan ez itt a lényeg, hogy Ön mennyire gyorsan tudja a SEO-nak megfelelően a tartalmakat elkészíteni, finomhangolni optimalizálni. Ha a Weboldal nehezen szerkeszthető vagy egyáltalán nem akkor is lehet tartalmat elhelyezni rajta, csak akkor minden sokkal lassabb lesz és így lemarad a versenytársak mögött.

Mit kell tehát tennie, eldöntheti, beleinvesztál egy felhasználó barát szoftverbe vagy dolgozik a jól bevált módon csak lassabban, esetleg drágábban.

Profi weboldalak tervezése és kivitelezése egyedi designnal és grafikával
Kérjen ingyenesen árajánlatot személyre szabva!


Árajánlatot szeretnék kérni...

 Amikor én dolgozom ezen ennek a weblapnak a tartalmán ezt látom, ugye mennyivel egyszerűbb, mint HTML-t szerkeszteni?

  • 1/2

Weboldal felújítás

Honlapfelújítás előtt mindenképp érdemes megkérdeznie egy SEO szakértőt, érdemes olyat keresni akit ismer. Rengeteg van a piacon, nem kell sokáig keresgélnie azonnal fog találni 20-at. Arra nagyon figyelni kell, mindenki elindít egy ingyenes szoftvert, ami a SEO és HTML felépítést Auditálja és rámondja, hogy ez nem jó, újat kell írni. Már nem egyszer találkoztam ilyennel. Még mindig azt mondom, hogy a weblap megjelenik akkor jó, persze lehet, hogy hibái vannak és olcsóbb lesz egy újat írni, de mi a garancia, hogy az új jobb lesz? Látatlanban kapok egy másikat más problémákkal.

Tehát alapvetően a legenerált weblapra bármit el lehet helyezni és bármilyen módosítást el lehet végezni, hogy a legkritikusabb SEO ellenőrző programok 100%-ot írjanak rá. De mindemellett jó és trendi tartalmat kell írni, ami felkelti az ügyfelek figyelmét és a Google figyelmét fel fogja kelteni. Továbbá érdemes majd a technikai beállításokon túllépni, milyen a linkek mutatnak már a lapra, lehet már réges-régen a Google Penguin büntetés alatt áll a lap, csak senki nem foglalkozott vele. Ezt viszont már tényleg csak egy szakavatott szakember tudja megmondni, gyorsan lekéri az adatokat és nagy valószínűséggel kiadja azokat a linkeket, amelyek nem hogy emelik, de inkább rontják a helyezésünket a Google találati listában.

 

  • weboldal felújítás nem sikerült

Ha felújítás során valami ilyesmit lát a Search Console-ban akkor valami biztosan nem jó az új weblappal. Azonnal kérje ki SEO tanácsadó véleményét.

Ajánlatkérés Weboldal felújításra

Ha azonban tényleg olyan gyorsan szeretne dolgozni, mint én akkor érdemes felvennie a kapcsolatot velünk és tudunk önnek adni egy weboldal bemutatót, mennyi idő velünk egy értékes weblap elkészítése. Nem kell mást tennie,  mint felújítás előtt, mindenképp nézzen körül, nehogy rosszabb legyen weblapja teljesítménye, mint azelőtt honlapfelújítás Debrecen és Nyíregyháza környékén azonnal állunk rendelkezésére de távolabbról is lépjen velünk kapcsolatba, azonban ekkor személyes találkozást nem biztos, hogy meg tudjuk szervezni.

Honlapfelújítás Debrecen és Nyíregyháza környékén

Kérjen árajánlatot Weboldal Technikai ellenőrzésre és mi megmondjuk önnek érdemes-e újra beruházni egy új weboldalra.