Menü

SEO Budapest

 A keresőoptimalizálás Budapest területén (Search Engine Optimization, azaz SEO) a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítását a Google találati listában. (SERP). Általánosságban minél előbb, azaz jobban rangsorolva a találati oldalon és többször jelenik meg egy oldal a találati listában. Ennek a rangsornak több száz elemből álló feladat listája van. A Google évente több frissítést is kiad, amely jelentősen befolyásolja ezeknek a faktoroknak ez erősségét. Tehát a Keresőoptimalizálás folyamatos munka. SEO szakemberek folyamatosan frissítik módosítják a Weboldal kódját, szövegezését tartalmát, hogy minél jobban igazodjon a Kereső motorok elvárásainak. Az ebből származó Pontok jelentősen befolyásolják a találati listában 1 weboldal helyezését.

Keresőoptimalizálás SEO fajtái

Leggyakoribb felosztása a SEO-nak a következők:

 • Technikai SEO
 • On-Site SEO
 • Off-Site SEO avagy Linképítés, megbízhatóság növelés

Honlap optimalizálás Budapest

Az Off Site SEO a weboldal megjelenítése arculata kialakítsa minden technikai szempontból. Legyen az Mobil vagy Asztali gép. A Google megkülönbözteti és külön is rangsorolja a Weboldalakat Mobilon és Asztali számítógépen. Emiatt is fontos a Reszponzív Mobil Weboldal. Ezzel a Weboldal készítőinek újabb és újabb munkát ró amely jelen esetben akár meg is duplázhatja egy weboldal elkészítéséhez szükséges időt és árát. 

2019 júliusában az akkori Google Search Engine kiadáskor a Weboldal sebesség (Page Speed) értékének kezelése tovább erősödött és még újabb elemekkel bővült. Ezzel sokan további értékromlást tapasztaltak, amely már tényleg hozzáértő szakemberekkel lehet csak megoldást megtalálni. Ez eléggé nagy problémát jelenthet egy Ingyenes motorral készített lapoknál, ahol csak úgy nehezen lehet belenyúlni és javítani, sőt tovább megyek, a Letölthető template-ek amelyeket  már a Motor gyártója nem is támogat. Emiatt van az, hogy több WordPress weboldal már a Google Page Speed pontja  nem éri el a 10-es sem.

Itt nem csak a HTML előállítási időről van szó hanem a teljen lap betöltéséről.

Weboldal optimalizálás Budapest

Mi kell ahhoz, hogy keresőbarát legyen tehát technikai szempontból a Weboldalunk

 • HTML5 használata és a Kereső segítése
 • Weboldal betöltési idejének csökkentése
 • Kimenő linkek kezelése és ellenőrzése
 • Canonical tag-ek kezelése 
 • Social tag-ek kezelése
 • Reszponzív Képek kezelése
 • Weboldal keresőoptimalizálás 

Kérjen ajánlatot tőlünk Technikai SEO elemzésre és javításra.

Keresőoptimalizálás Pest megye vállalkozásainak

Keresőoptimalizálás Pest megye olyan meglévő vagy újonnan készülő weboldalakra vállaljuk amelyek a többek között következő helyiségekben találhatóak:

Aszód, Budakeszi, Cegléd, Dabas, Dunakeszi, Érd, Gödöllő, Gyál, Monor, Nagykáta, Nagykőrös, Pilisvörösvár, Ráckeve, Szentendre, Szigetszentmiklós, Szob, Vác, Vecsés

On-Site SEO

2020 Január 13-án a Google kiadta az idei év első Kereső frissítését. Amely mostantól még jobban fókuszál majd a tartalomra.

 • Értékes, jól érthető tartalom
 • Duplikáció mentes
 • Megbízhatóság növelés

Az elmúlt években az egyedi értékes tartalom fejlesztés egyre erősebb lett. Ma már a szimplán linképítéssel foglalkozó cégek is felveszik a csomagjaik közé a Tartalom fejlesztést, mert-e nélkül már egy weboldalt nem lehet a SERP helyezését növelni vagy nagy verseny esetén a TOP 10-be kerülni. A legfontosabb dolog, a weboldalt megbízható tartalommal ellátni és folyamatosan karban tartani.

Honlap szövegek

Ma már a szövegek azaz a honlap szövegírás már egy önálló szakma. Cégek alakulnak és értékes tartalommal látják el a weboldalakat. Ez kifejezetten fontos ma már. A Weboldal tulajdonosoknak amikor megkapják a Webáruházukat nem csak örülni kell, innentől kezdődik csak az igazi munka. Bebizonyítani azt, hogy igenis értékes és megbízható vagyok. Ezzel a vásárlóim szemében bizalmat keltek ezáltal a konverziók is nőnek majd.

Kérjen ajánlatot tőlünk Weboldal tartalomfejlesztésre!

Prémium linképítés

A linképítés maradt utoljára, de abszolút fontos. A linképítéssel tudjuk a weboldalunk Google Trust Score-ját növelni. Tehát a megbízhatóságunkat mutatni a világ felé. Egy weblapnak az évek során több száz külső linkje amelyeknek saját rankja van. Minden oldal amely ránk mutat szavaz is rá, minél nagyobb ez a szavazati szám annál jobb. Amint ha elég számú szavazat érkezik akkor a Google megemeli a keresőben a találatok között elfoglalt helyét. Tömören ennyi. De ennek is megvannak az árnyoldalai. 

 • Honnan jön a link
 • Mi a link szövege
 • Mekkora a linket tartalmazó oldal megbízhatósága

Ha érdeklik önt a Keresőoptimalizálási havidíjas csomagjaink, kérjen ajánlatot tőlünk Weboldal linképítésre.

Ha egy webáruháznál 1600 féle bot van, akkor mindenképp segíteni kell a felhasználókat abban, hogy a legmegfelelőbbet találja meg mielőbb, illetve azt a speciális botot találja meg ami számára kell. Ha ömlesztve mutatjuk meg ezeket, akkor előbb utóbb elkedvetlenedik és elmegy. Máshol biztos megtalálja.

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a honlap optimalizálás?
Miért kell fizetni a weboldal optimalizálásért?
Milyen hosszú egy optimalizálási folyamat?
Mikor várható eredmény?