Menü

SEO Marketing

Bár a két szót külön-külön sokszor emlegetik, így egy szókapcsolatban is kellene róla hallanunk! Mert a kettő egymás nélkül szinte nem is  létezik. Nem lehet helyesen SEO-zni egy oldalt, ha nem vesszük figyelembe a marketing szempontokat. Ismernünk kell a vállalkozás céljait és annak megfelelően a célcsoportot is. Ha ezt tudjuk, akkor nekik kell céloznunk a szövegeinket, azonban nagyon figyelve a SEO támasztotta követelményekre is!

Marketing jelentése

Egy vállalkozás seo marketing kialakítása során, azaz a 5P (a régi iskola szerint) kialakításakor már előre gondolkozunk, megfogalmazzuk a célokat, a kulcsszavakat, kulcs mondatokat, legfőbb mondanivalókat. Ezek után a különböző csatornákon eljuttatjuk az üzeneteinket a célcsoportunkhoz. Mivel ma már az online világ igen erős, ezért alkalmazkodnunk kell azokhoz a szabályokhoz is, amit az online tért támaszt. Így a szövegeinknek nem csak a célcsoportra kell hatással lennie, de a SEO szempontoknak is meg kell felelnie, hogy azt a keresők is a megfelelő helyekre pozicionálják általa.

Marketing terv

Az online marketing terv semmiben nem tér el az offline változattól, mindössze itt az online csatornákat soroljuk fel, az online marketing eszközöket alkalmazását tervezzük meg.
Mit is jelent ez a gyakorlatban?
A célcsoportok meghatározása után átgondoljuk, hogy az évben milyen kampányokat fogunk futtatni ( pl. akciók, nyereményjátékok, újdonságok kommunikálása), ezt egy marketing naptárban elhelyezzük. Átgondoljuk, melyiket milyen módon fogunk kommunikálni (pl Ads vagy Facebook hirdetés, banner kihelyezés, stb), megtervezzük hozzá, hogy mennyi idővel a korábban kell elkezdeni a kampányt kommunikálni, illetve, hogy hová fogjuk terelni az adott kampányból származó forgalmat. Ezeket a landing oldalakat SEO szempontból is helyesen kell megírni, és a látogató nyelvén is kell szóljanak.

Online marketing tervek készítése és kivitelezése egyedi igények szerint
Kérjen ingyenesen árajánlatot személyre szabva!


Árajánlatot szeretnék kérni...

Online Marketing Debrecen

Valójában az online térben szinte mindegy, hol élünk, és milyen ügynökséget, csapatot bízunk meg az online marketingünk kezelésével. Azonban nagyon sok megbízó szereti, ha többször tud személyesen is beszélni a csapattal, vagy legalább egy hozzáértő személlyel. Ezért fontos, hogy csapatunk egyik része Debrecenben él. 
Az online térben minden adat rendelkezésre áll, meg tudjuk nézni a konkurenseket, fel tudjuk térképezni a vállalkozás jelenlegi helyzetét. Amiért mégis érdemes városon vagy legalábbis megyén belül választani szoftverfejlesztő csapatot, az az, hogy az off-line tevékenységeket is jobban látják (óriásplakátok, szórólapok, újsághirdetések), így teljesebb rálátásuk lehet a vállalkozásra és a konkurensek mozgására is.

Online Marketing Nyíregyháza

Ahogy már említettük, csapatunk egy része Debrecenhez kötődik, másik része azonban Nyíregyházán van otthon, így a helyi viszonyokat, az off-line történéseket is jobban látja. Sőt, sok nyíregyházi céget talál referenciáink között, akikkel akár azóta is kapcsolatban vagyunk. Vannak közöttük, akik csak néha kérnek egy-egy újítást a weboldalukra, míg másokkal szinte naponta beszélünk, együtt dolgozunk a vállalkozásuk online elhelyezkedésének növelésén (csak zárójelben jegyzem meg sikerrel).

Egyébként az online marketing szabályai Nyíregyházán sem mások, mint a világ bármely pontján!

Kapcsolatfelvétel

Weboldalát garantáltan megtalálhatóvá tudjuk tenni, de bővebb információkra kíváncsi olvasson tovább aloldalainkon.

Amennyiben felkeltettük érdeklődősét, ne habozzon lépjen velünk kapcsolatba, hogy segíteni tudjunk kitűnni a tömegből.

Viszonteladó jelentése, mi a szerepük a kereskedelemben?

Viszonteladó jelentése nem más, Mindenki aki nem a saját maga által megtermelt árut vagy terméket esetleg szolgáltatást adja el, úgy hogy előbb megvásárolja az eredeti terméket vagy szolgáltatást majd azt újra értékesíti már magasabb áron, bárkinek viszonteladóként viselkedik.

Mit takar Monopol és Konkurencia jelentése

A konkurencia jelentése a versenytársak összességét ami akár egy konkrét versenytársat is jelenthet. Ezzel szemben a monopol helyzet egy olyan állapot, amikor egyedül vagyunk egy piaci szegmensben illetve mi vagyunk az egyedüliek akik ki tudunk használni egy piaci rést.

Pop up jelentése a weboldal szerkesztésben

Pop up-ok segítségével a weboldalak az instant akciókat vagy egyedi szolgáltatásokat azonnal az ügyfelek tudtára adni már a látogatás első pillanatában. Ennek az eszköznek a segítségével, elérhetjük azt is, hogy potenciális látogatóinknak felajánljunk valamit, így nem engedjük el üres kézzel, terelve őket más vevőszerző oldalakra ezzel csökkentve a visszafordulás...