Menü

Profi weboldal készítés árak

A mai világban egy weboldal még ha gyönyörű is a designja nem elegendő. Mondhatnánk, hogy a szépség nem minden. A weboldalnak el kell látnia a funkcióját, tehát ügyfeleket kell szeretnie. Ez talán életünk egyik legnehezebb döntése, mert annyi "cég" van, hogy ha kimegyek az ajtón és csak elkiáltom magam, hogy weboldalt akarok, biztos kapok 3 ajánlatot azonnal. Jó ez nagyon sarkos így, de az az igazság az, hogy tényleg mindenki tud weboldalt készíteni, mivel rendelkezésre állnak ingyenes megoldások, mint a Wordpress vagy a Joomla, vagy az Open Cart, ha nem egyedi webshop fejlesztés az ami számotokra megfelelő, ezek mind-mind nagyon jó ingyenes megoldások, meg is lehet csinálni benne azt ami akarunk, de elegendő lesz-e ahhoz, hogy a keresőben is elsők legyünk?

A legtöbb honlap soha nem ér el az első tíz hely egyikére, olyan kulcsszavakra amely ténylegesen potenciális vásárlókat vonz be. A versenytársaink már lehet fényévekkel előrébb járnak, így mi is lépéskényszerbe kerültünk, viszont a beérkezett ajánlatok közül választanunk kell valahogy. Weboldal készítés árak már 60 ezer forinttól vagy akár ingyen indulhatnak. De biztos, hogy megéri ez azt a pénzt, ami nem hozza vissza az árát? Amikor egy bemutatkozó vagy céges weboldalt készítettünk én mindenképp figyelembe venném azt a tényt is, hogy egy adott cégnek mekkora tapasztalata van a keresőoptimalizálás területén is. 

 Az pedig, hogy nekünk olyan weblapunk van, amely csak az 6-7. oldalon jelenik meg 1-2 kulcsszóra fölösleges pénzkidobás. Vártunk rá lehet 1-2 hetet kaptunk egy Divi sablonnal fetuningolt lassú Wordpress lapot. Az idő itt igazán nem tényező, de a jó munkához idő kell. A legtöbb profi weboldal készítés mellé profi szöveg is tartozik. Ezt viszont nem feltétlenül lehet megalkotni pár perc alatt, hogyha az ember kicsit beleássa magát egy témába, olyanba amit esetleg sokan évekig tanulják az egyetemen, akkor elgondolkodtató, hogy mennyit ér egy igazán jól megírt szöveg. 

Tehát egyetlen jó döntéssel weboldalunk egyből elég jó helyen jelenik majd meg, kis verseny esetén akár az első oldalak egyikén. De egyetlen kulcsszó nem a világ a weboldal nagyon sok kulcsszóra kell optimalizálni, hogy remek eredményt tudjon produkálni. Egy-egy szakterületen tapasztalataink szerintem ezer feletti a kulcsszó lehetőségek száma, ezzel ellentétben egy szép de nem megfelelő tartalommal ellátott weboldal csak 10-15 kulcsszóra jelenik meg naponta, ott is elenyésző pozícióban. 

Itt megjegyezném persze, hogy nem mindenkinek van szüksége látogatókra, egyszerűen csak megjelenést szeretne a weben, mert már bejáratott ügyfélköre van. Ilyen is lehetséges, ekkor érdemes használni akár a Onepage weboldal mintákat vagy egyéb egyszerű megoldásokat. 

A LogicalMDesign általában olyan weboldalakat ad át, amely ténylegesen bevételt generál. Mi nem szeretjük a sablonos egyszerű megoldásokat. Mi azt szeretjük, ha az ügyfélnek jó lesz a szájíze a vásárlása után. 

Keresőoptimalizált, bevételt generáló honlap

Mi saját egyedi megoldásunkat tudjuk az ön személyére szabni úgy, hogy folyamatosan figyelembe vesszük a legújabb keresőoptimalizálási trendeket és a weboldal betöltési sebességét is folyamatosan optimalizáljuk.

  • Weboldal és design
  • Keresőoptimalizált tartalom

Ügyfelünk megkapta a weboldalát, de mivel nem hoz bevételt pár hónap után,  keresésbe kezd, hogy ki tudna neki segíteni keresőoptimalizálásban. A legtöbb weboldal fejlesztő cég, egyszerűen nem ért megfelelően a weboldalak optimalizálásához

Amikor ide eljutunk, akkor már ügyfelünk kifizetett egy összeget és most ezekért a problémákért újabb potenciálisan nem is kevés összeget fog kifizetni, mert az optimalizálás ma már egy szakma, amely szaktudást igényel és ennek a szaktudásnak a megszerzése nem egyszerű.

Aztán az optimalizálás során át kell alakítani a weboldalt, annak menü szerkezetét és tartalmát is, amely szintén időt és pénzt vesz majd igénybe. Miért fizetne kétszer? Ha mindezt egyben is megkaphatja? Továbbá nagyon sokszor a webfejlesztő terhesnek érzi azt, amit a SEO szakember kér tőle, amelyeket egyedi SEO tanácsadás során tártunk fel.. Tisztelet a kivételnek, de előbb utóbb a munkákat koordinálni kell és ezt az időt valakinek szintén ki kell majd fizetnie. 

Mindeközben lehet felmerült már a kérdés, hogy tőlünk mit kaphat vagy érhet el, eredményeinket időről-időre publikáljuk a sikeres webáruház keresőoptimalizálás projectjeink, amelyek magukért beszélnek.

Profi weblap

A cégünk olyan egyedi megoldásokat készít, amely minden igényt kielégít, beállítható egy cég ügymenetébe. A weblapjainkat folyamatosan optimalizáljuk a legújabb keresőoptimalizálási trendeknek megfelelően, és a weboldal betöltési sebességre nagyon sok időt fordítunk, hogy nehogy véletlenül emiatt veszítsen potenciális ügyfeleket. 

Ha keresőoptimalizálási referenciáinkra kíváncsi kérjük látogasson erre a weboldalra

Amennyiben eddigi munkáink érdeklik, itt találhatóak.

Honlap készítés

A magyar lakosság túlnyomó többsége tévesen weboldalnak nevezi a webhelyeket is, mivel az internet magyarországi elterjedésekor az angol website szót nem fordították le, kezdetben nem volt rá megfelelő magyar szó, az újságírók és a média tévesen kezdte a webhely fogalmára is a weblap/weboldal kifejezést használni, ezért a köznyelvben is így terjedt el a téves használat. Viszont mind a mai napig a webhely kifejezés nem terjedt el eléggé a szakmai-műszaki körökön kívül. Ezért helyette tévesen a "honlap", "weblap", "weboldal" szavak valamelyikét használják a köznyelvben. A webhely egy adott doménen található weboldalak összessége, tehát a webhely/webszájt, weboldalakból/weblapokból tevődik össze. Egyik része a másiknak; az egyik fogalomból épül fel a másik fogalom; semmiképpen nem azonosak.

Az előzőekben említett köznyelvi használatból adódóan a webhelyek készítőinek is alkalmazkodniuk kellett az általános megfogalmazásokhoz. Éppen ezért mi elkülönítjük a honlap és a weblap készítést.

Honlap készítés alatt mi olyan oldalak elkészítését értjük, amelyek személyekhez kötődnek. Ahol a személy vagy a személy tevékenységének a bemutatása a legfontosabb.

Ezeknél az oldalaknál sem feledkezhetünk meg a helyes beállításokról, azonban itt főképp az informálás, a bizalom növelés, a személyes brand kiépítése, vagy a szakértői státusz kialakítása az elsődleges cél.

Debrecen, Nyíregyháza

Honlapkészítés rugalmasan

Alapvetően az internet korában már tulajdonképpen mindegy, helyileg mennyire van távol egymástól a megbízó és a munkát elkészítő. De legtöbb esetben szeretjük a személyes ismeretséget is.

Számunkra igenis fontos a személyes találkozás, a személyes ismeretség, a közvetlen kontaktus. A személyes konzultáció során, amikor felmérjük az igényeket és megbeszéljük az alapokat rengeteg kérdést teszünk fel, számos lehetőséget átbeszélünk. Ilyenkor nem csak a mondandóra figyelünk, de a kérdésre adott reakciók is épp olyan fontosak, legyen az a testbeszéd vagy a válasz gyorsasága.

Így tudjuk megtalálni azokat a pontokat, amelyekben az ügyfél is komfortosan érzi magát, amivel azonosulni tud.

Mondunk egy példát. 
Szerintünk nagyon sokat lendítene a brand kialakításán, ha készülnének videók adott témákban. A megrendelő meg is érti, hogy ez szükséges lenne, azonban retteg a szerepléstől, vagy nem tud/akar arra is költeni, hogy azok a videók megfelelőek legyenek. Ilyen esetekben az ügyfél válasza: OK. Majd megpróbáljuk, térjünk vissza rá pár hónap múlva, az elején még biztosan nem fér bele az időbe.
És mit mond a testbeszéde: ÁH, dehogy fogunk ilyet csinálni.

Ilyen esetekben a személyes konzultáción azonnal fel tudjuk tárni a háttérben húzódó gondolatokat. Mondjuk: nem szeret szerepelni. Akkor javasolunk olyan videót, amiben ő benne sincs. Csak szöveg és képek. Ez általában már elfogadható az ügyfélnek. 
Ha az ok a technikai dolgok ismeretének hiányából fakad, azt is rögtön megtudjuk és javaslatot tehetünk a megoldásra.

Gondoljon csak bele, mennyivel gördülékenyebb így a munka. Hiszen nem hitegetjük, hátráltatjuk egymást, mindenki tisztában van a határokkal.

Gyakran ismételt kérdések

Mekkora lehet egy Egyedi webáruház készítés ára?
Keresőoptimalizált az elkészített webáruház?
Milyen költséggel kell számolni az Egyedi weboldal készítésekor?
Figyelembe veszik a Keresőoptimalizálás szabályait elkészített webáruháznál?

Profi weboldalak tervezése és kivitelezése egyedi designnal és grafikával
Kérjen ingyenesen árajánlatot személyre szabva!


Árajánlatot szeretnék kérni...