Menü

Egyedi webáruház készítés

Egyedi webáruház fejlesztés

Egyedi webáruház készítés ma már általános, sok cég dolgozik, akár Nyíregyháza vagy akár Debrecen területén is. A megrendelő szinte alig tudja eldönteni, kit is válasszon. 

Ez nem csak annyit jelent, hogy kész a webshop motor, feltöltsük a termékeket, aztán indulhat az értékesítés!

Webáruház megrendelés előtt érdemes pár szempontot megvizsgálni!

Először is sokaknál open source (nyílt forráskódú) rendszereken alapuló motorok vannak. Ezekről már esett szó. Nem mondjuk, hogy lehetetlen ezekből szuper webshopokat vagy weblapokat összehozni, mert nem lenne igaz. DE azt tudjuk, hogy a biztonság faktor itt bizony nagyon lényeges. Kiváló és hozzáértő szakembernek kell lennie, annak, aki ilyen rendszereket teljes biztonságban tud üzemeltetni. Ez nem egy egyszerű dolog, sokan sok pénzt vesztettek már azon, hogy nem megfelelő partnerekkel dolgozott együtt.

Éppen ezért, mi egyedi kódot használunk! Azaz, nem fér hozzá senki a forráskódhoz, nem lesz lehetőség a forráskód esetleges hibáit megkeresni és azt kihasználva támadni az oldalt. 

Manapság mindenki ért a focihoz és a marketinghez, és éppen ilyen témakör a weblap készítés is. De tényleg értenek hozzá?

Nagyon sokat lehet erről írni, amit már meg is tettünk, érdemes jól meggondolni azt, hogy kivel akarunk együtt dolgozni, mert sok pénzt spórolhatunk meg. Legyen profi optimalizált webáruháza

  • kertcentrum homepage2 transparent
  • halcatraz homepage transparent
  • traktor homepage transparent
  • transvidia homepage transparent
  • rubinagyker homepage2 transparent
  • olaszfegyver homepage transparent
  • recopy homepage transparent
  • muforg homepage transparent
  • nemesfa homepage transparent
 • Előző
 • Következő

SEO szövegírás Checklist

Szerettünk volna megcsinálni egy egyszerű listát ahhoz, hogy amikor valaki elkezd megalkotni bármilyen Tartalmat, már eleve úgy alkothassa meg, hogy az SEO szempontból a lehető legjobb. Ez a lista nem titok, nagyon sok helyen, lehet akár össze vissza is, megtalálhatóak. Mi most adunk egy olyan SEO ellenőrző listát, amelyet...

Kulcsszó kannibalizmus

  • Kulcsszó kannibalizmus
Előfordul, hogy egy-egy jó helyezéssel rendelkező oldalunk egyszer csak eltűnik a jól megérdemelt helyéről és az oldalunk még csak az első 50 találat között sem lesz megtalálható. Ezt a problémát nagyon nehéz egyáltalán észrevenni a megoldása már azért egyszerűbb. Ebben a cikkben megpróbálunk ebben segíteni, hogy kulcsszavai hirtelen visszaesését,...

Profi weboldalak tervezése és kivitelezése egyedi designnal és grafikával
Kérjen ingyenesen árajánlatot személyre szabva!


Árajánlatot szeretnék kérni...

Mi a webáruház?

Azokat a honlapokat, amelyek fő profilja bizonyos árucikkek értékesítése, webshopnak vagy webáruháznak nevezzük. (További ismert elnevezések: internetes bolt, internetes áruház, online bolt, online áruház.)

Az e-kereskedelemben ma már számos szempontnak kell megfelelnünk. Például automatikus készlet nyilvántartás, elektronikus számlázás és fizetés, házhoz szállítás, stb.

Ezeket a funkciókat egy-egy webshopnak mind kezelnie kell, sőt még többet is, hiszen, ha olyan termékekről van szó, amelyből rendszeresen vásárolhatunk, akkor akár a vevő regisztrációja is felmerülhet, vagy a regisztráció után számon tartott hűségpontok és hasonló egyedi kedvezmény rendszerek.

Mára levárt, hogy különböző fizetési lehetőségeket tudjon használni a webáruház vásárlója, akár bankkártyás fizetés, akár hitelfelvételen alapuló vásárlás.

Azonban ezek elkészítése igen bonyolult logikán alapuló feladatok. Hiszen számos vevő csalogató- kosárérték növelő funkciót is kérnek a webshop megrendelői. Ez nem is csoda, a mai internetes zajban nem elég elől lenni a keresőkben, de olyan rendszereket kell kitalálni, melyek a vásárlókat az adott webshophoz kötik.

Éppen ezért dolgozunk folyamatosan egyedi webáruházainkat! Az munkánk során, mindig arra törekszünk, hogy webáruház motorunk már alapból is számos marketing kampány indítására alkalmas funkciót tartalmaz (például két darab vásárlása után a harmadik ingyenes, vagy valamilyen összeghatár felett ajándékok közül választhat a vevő, stb.) De mi is mindig tanulunk, fejlődünk és ezzel együtt a webáruházunk motorját is folyamatosan javítjuk a kor követelményeinek megfelelően.

Gyakran ismételt kérdések 

Mit jelent a keresőoptimalizált webáruház?
Mennyi idő míg elkészül egy weboldal?

URL jelentése

Ma már természetes, hogy böngészünk a világhálón, írjuk a weboldalak címet azok megjelennek. De az URL mögött rengeteg tartalom van, amelyet a böngészők elküldenek a webszerverek felé, amelyek ezeket képesek feldolgozni és ezzel módosítani a válasz eredményét.

Legjobb képszerkesztő online - Canva

  • canva induló lap
A mai világban a vizualizáció nagyon fontos viszont legtöbbször erre fordítjuk a legkevesebb időt. Ha azonban van egy termék amely segítségével ez az idő jelentősen lerövidíthető, akkor már nem is olyan vészes ez. Létezik rengeteg online ingyenes képszerkesztő program, de van egy termék amelyet épp arra fejlesztettek ki, hogy...

Hibakód, HTTP hibakódok

Sokszor beszélünk hibakódokról 301-as átirányításról, na erről nagyon sokat. De igazából nem feltétlenül világos, mi is ez. Amikor egy ügyfél egy weboldalt megnyit, elég sok minden történik elsorolni is napestig tartana, de a lényeg, hogy a Webszerverhez kerül a kérés és az megpróbálja megválaszolni nekünk a legjobb tudása szerint....