Menü

Weboldal fejlesztés

Reszponzív weboldalak, webáruházak és honlapok tervezése és kivitelezése Nyíregyháza és Debrecen területén.

Egy weboldalnak sok feladata van. Meg kell felelnie a tulajdonos igényeinek, a szerkesztők elvárásainak és persze a felhasználóknak is.

Kezdjük a szerkeszthetőséggel! A felhasználók nagy része egy olyan oldalt szeretne, amiért nem kell havonta, vagy alkalmanként több ezer forintot fizetnie, ha valamit változtatni szeretne rajta. Mi erre egy tökéletes megoldást kínálunk. Az általunk kínált rendszer nem igényel programozói tudást, nagyon egyszerű, kezdő felhasználók is pár perc alatt megtanulják. Közvetlenül a látott oldalt tudják szerkeszteni és bővíteni. Adott esetben különböző jogokkal lehet ellátni az oldalakat vagy a különböző szerkesztőket is.

A külalak (design). A legtöbb weboldalakkal és honlapokkal foglalkozó céggel ellentétben, mi nem használunk sablonokat. Egy weboldal tervezése mindig a megrendelő igényeinek megbeszélésével kezdődik. Ennek a fázisnak nem csak az a feladata, hogy a weblap megjelenést (színeit, hangulatát) átbeszéljük, hanem a weboldal felépítését, funkcióit is tisztázzuk, hiszen másként működik egy fényképes bemutatkozó oldal, vagy egy interaktív portál.

Megfelelő technikai beállítások/megoldások. Ahhoz, hogy az oldal a potenciális vevők vagy látogatók szeme elé kerüljön, szüség van a megfelelő beállításokra. Ennek egy része a mi feladatunk, másik része a szerkesztőké. Mi abban is segítünk, hogy a szerkesztőknek minél egyszerűbb dolguk legyen, egy-egy beállítással. Higyje el, ezek az aprónak tűnő dolgok hatalmas idő - és ezáltal pénz - megtakarítást jelentenek.

Egy megfelelően elkészített honlap, az Ön vállalkozásának egyik legfontosabb részévé és legjobb marketingeszközévé válhat.

 

Web alkalmazások fejlesztése

Bizonyos webes alkalmazások segítségével tovább növelhetjük weboldalunk hatékonyságát. Ezek lehetnek már jól ismert és mások által is használt programok, illetve egyedi, az Ön igényeire készített előtérben vagy akár háttérben futó alkalmazás.

Ismertebbek: Hírlevél modul, Blog modul, Esemény modul, Üzenet küldő űrlap, Galéria modul, Kereső modul.
Egyedi készítésűek: Háttérben futó feliratkozó, nyilvántartó, üzenetkezelő rendszerek.

Honlapok optimalizálása

A legtöbb látogató különböző keresőkön keresztül jut el az Ön oldalára. Optimalizálásra azért van szükség, hogy a keresők a találati listában az elsők között jelenítsék meg a kívánt weboldalt. Már a honlap készítése során felhasználjuk azokat a lehetőségeket, melyek segítik az optimalizálást - ahogy azt a technikai megoldáok résznél olvashatta - , de ez a folyamat nem ér véget a weboldal befejezésével. Hasznos információkkal, oktatásokkal is segítünk, vagy akár mi is elvégezzük a megfelelő beállításokat.

Profi weboldalak tervezése és kivitelezése egyedi designnal és grafikával
Kérjen ingyenesen árajánlatot személyre szabva!


Árajánlatot szeretnék kérni...

Komplett web marketing megoldások létrehozása

A internetet használó felhasználók nagy része konkrét céllal böngész. Lehetséges, hogy nem a mi általunk kínált terméket, vagy szolgáltatást keresi, mégis válhat belőle érdeklődő. Az internet segítségével milliók válhatnak az Ön célközönségévé. Az online világ adja a legtöbb marketing lehetőséget a világon. 
A marketing aranyszabálya: Az kell, amit látsz.

A hirdetésnek rengeteg lehetősége van. Igény szerint készítünk bannereket, szöveges és képes adwords kampányokat, facebook kampányokat, landing page-et.

Grafika és Design

Arculatok tervezése és kivitelezése

Az arculattervezés lényege az észrevétel és megjegyzés. Bármilyen cégről legyen szó, fontos hogy legyen arca, hiszen a leendő ügyfél ezzel találkozik elsőként, ez alapján azonosít. Fontos, hogy a látvány az Ön cégére jellemző és figyelemfelkeltő legyen. Ragadja meg a potenciális ügyfelet és első pillantásra azonosítani tudja, hogy melyik cégről is van szó.

Vállaljuk a már meglévő arculatának weboldalra való átültetését. Ha még nem rendelkezik arculattal, mi elkészítjük Önnek. Ehhez tartozhat még, névjegykártya, levélpapír, fejléc, egyéb arculat- és reklámhordozó elkészítése.

Sajtóhirdetések, szóróanyagok, prospektusok tervezése és kivitelezése

Bizonyos célközönség eléréséhez, használni kell a klasszikus hirdetési formákat. 
A szórólapok, plakátok, kiadványok, prospektusok azért lehetnek hatásosak, mert közvetlenül a fogyasztó kezébe kerülnek. Ezért legalább annyira fontos az ízléses és figyelemfelkeltő kivitelezés, mint maga az üzenet amit hordoz.