Menü

Weboldal elemzése

A Technikai SEO Audit mellett más egyéb elemzési módszereket is figyelembe kell vennünk annak érdekében, hogy weblapunkat megtalálhatóvá tegyük. Weboldal elemzés során meg kell vizsgálnunk, hogy ténylegesen mennyi kulcsszóra jelenik meg weblapunk illetve az ön cégének potenciális konkurenciái hogyan viselkednek az ön piaci szegmensében.

Keressünk alkalmas szoftvereket és használjuk őket bizalommal vagy kérjenek ajánlatot SEO szakértőinktől, hogy megtaláljuk azt a módot amellyel az ön weblapja a lehető leggyorsabban megtalálható lesz mások számára is.

Nézzük egy mostani éles példát. Van egy egyszerű 3-4 lapos weblap, semmi sincs optimalizálva, tipikusan nevezhetjük Bemutatkozó weblapnak. Ezt a weblapot néhány hete elkezdtük SEO szempontból értékes és releváns kulcsszavakkal ellátni. Az eredmény impozáns lett 1-2 hét alatt.

Látszik, hogy a weblap napi megjelenése a SERP-ben 2 hét alatt 10 szeresére nőtt.. Természetesen a napi 30-as megjelenítés után a 400-as értékkel a kattintások száma is megemelkedett, de a kattintások növeléséhez még több időre van szükség. mivel az elkészült tartalmakat még a Google nem sorolta az első oldalra. Viszont már ott is látszik az előrelépés. Az eddigi 0-ról hetente 30 kattintást jelent már és igazából csak 2 hét telt el. 

SEO elemzés

Nagyon szép ez a grafikon ugye? És ugye ebben a legszebb tényleg az, hogy megoldottunk igen rövid idő alatt. Nem tettünk mást, csak megkerestük a weblap néhány piaci konkurenciáját és weboldal elemzés eredményét kielemeztük őket SEO szempontból.

Keresőoptimalizálási elemzések

  • Milyen kulcsszavakra jelennek meg a Google keresőben
  • A lapok amelyek megjelennek, milyen értékes tartalmakat adnak a látogatóinak
  • Mennyi link mutat a weblapokra
  • Milyen IP címekről jönnek a linkek
  • Mennyire értékesek ezek a linkek

Tehát az elemzés elég körültekintő volt, ezekből az információkból már nem volt nehéz olyan egyedi eszközkészletet alkotni amivel az ügyfelünk weblapja is értékessé vált egyik pillanatról a másikra.  A továbbiakban pedig a dolgunk csak az, hogy újabb kulcsszvakat keressünk majd azokra értékes tartalmakat készítsünk és értékes linkekkel támogassuk az előre jutását. A linkek amelyek támogatják a lapot kereshetjük a Versenytárainknál is vagy mi is készíthetünk tartalmakat Vendég Blog szerőzként. 

Weboldalak  és webáruházak keresőoptimalizálása egyedi igények szerint
Kérjen ingyenesen árajánlatot személyre szabva!


Árajánlatot szeretnék kérni...

Kulcsszó elemzés

Versenytársaink kulcsszavainak elemzési módszereit, itt találhatja részletesebben kifejtve.

Weboldal SEO elemzés

Cégünk szívesen áll rendelkezésére rövid és hosszútávú együttműködésre, amellyel az ön weblapját garantáltan megtalálhatóvá tesszük a weblapok tengerében. Az előző egyszerű kis leírást fokozatosan betartva és végrehajtva biztosan meg fog jelenni a Google Keresőben és kattintásai is lesznek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné a Weboldal elemzést profikra bízni, lépjen velünk kapcsolatba.

Kulcsszó kannibalizmus

    • Kulcsszó kannibalizmus
Előfordul, hogy egy-egy jó helyezéssel rendelkező oldalunk egyszer csak eltűnik a jól megérdemelt helyéről és az oldalunk még csak az első 50 találat között sem lesz megtalálható. Ezt a problémát nagyon nehéz egyáltalán észrevenni a megoldása már azért egyszerűbb. Ebben a cikkben megpróbálunk ebben segíteni, hogy kulcsszavai hirtelen visszaesését,...

Felhőkarcoló linképítési stratégia kivitelezése lépésről-lépésre

    • Felhőkarcoló linképítési technika
A skyscraper vagy magyarul felhőkarcoló technika elnevezés eredetileg Brian Dean ismert SEO szakértő nevéhez fűződik. Brian 2015-ben kitalált egy olyan SEO stratégiát, amivel 14 nap alatt megduplázta a teljes weboldala organikus forgalmát. A stratégiát felhőkarcoló technikának nevezte el. A felhőkarcoló technika egy olyan backlink szerzési lehetőség, aminek az alapja...

SEO jelentése

A válasz egyszerű, keresőoptimalizálás, de mi az a SEO pontosan? Erre keresik a választ sok ezren, azaz, hogy weblapjuk megtalálható legyen a Google Találati listában. Most összeszedünk néhány érdekes pontot amely bevezet a keresőoptimalizálás világába.