background
Menü

Honlap Audit

A honlap SEO értéknek kb 20-30%-át a Technikai paraméterek adják. A fejlesztőknek ma már folyamatosan kell ellenőrizniük munkáit, mert lehet, hogy van egy gyönyörű szép effektekkel telepakolt weboldalunk de lassan tölt be a felhasználók pedig nem várják meg, mire a lap megmutatja nekik a kért információt. A legtöbb esetben a felhasználó elhagyja azonnal az oldalt, nem lesz konverzió, lehet egy potenciális vevőt vesztettünk el.

Technikai elemzés a helyezés javításért

Rendelkezésre álló eszközeink segítségével egy átfogó mindenre kiterjedő Technikai ellenőrzést tudunk végrehajtani és átadni önnek vagy a webfejlesztő csapatának, amely segítségével ezek a hibák gyorsan kiszűrhetőek és javíthatóak. Ezzel is segítve a weblapok kereső helyezés javítását.

Technikai SEO Audit során a következő problémákat igyekszünk feltárni és megoldási javaslatot adni,  könnyen kezelhető formában: 

 • Google indexelési problémák
 • átirányítási problémák
 • programozási és technikai problémák
 • SEO URL hibák
 • külső link problémák
 • kép kezelési problémák  (hiányzó, törött kép vagy alt tag)
 • oldalon belüli hibák (cím, meta hiányok vagy duplikálások)
 • lokalizációs, országfüggő hibák

Előzőeken már összeszedtünk több olyan potenciális általános problémát, amelyet eddigi munkáink során elég gyakran tapasztaltunk, ezeket érdemes megszívlelni és ellenőrizni meglétüket.

Keresőoptimalizálás audit

Cégünk szívesen segít önnek megtalálni azokat a pontokat ahol a Google Page Speed pontszám elmarad a várttól és tanácsokat adunk, hogyan lehetne ezeken javítani. Mi nem a levegőbe beszélünk, mert weboldalainkat magunk is Auditáljuk hónapról hónapra, mert a Google fejlesztők sem alszanak és újabbnál újabb követelményeket állítanak elénk.  Ezeket mi a saját weblapjainknál folyamatosan karban tartjuk és frissítjük a weblapokat, amikor már látszik, hogy ami még 2019-ben elegendő volt, 2020-ra már nem. Illetve tanácsot adunk a szöveges tartalom fejlesztésére is, hogyan lehet könnyen olvasható, felhasználó barát lapok előállítani gyorsan egyszerűen.

Weboldal optimalizálásról és elemzésről már részletesebben írtunk a kapcsolódó oldalainkon:


Munkák során egy nagyon jó SEO Audit programot használunk, amely igen gyorsan végig tudja ellenőrizni és feltárni weboldalunk esetleges Technikai problémáit és segít azokat lokalizálni és megoldani. Alább a saját weblapunk Auditja látható, a problémák kezelése előtt és után.

 • 1/2
 • Előző
 • Következő

Ha további SEO-val kapcsolatos információra kíváncsi kattintson ide.


Kapcsolódó Keresőoptimalizálás Blog bejegyzések

Google shopping hirdetés kezelése

  • Merchant center kezelése
2019-ben a Google nálunk is bevezette a Shopping hirdetéseket, amellyel egyből felforgatta a hirdetési piacot. Mára már bármikor bármit szeretnénk vásárolni, nem is kell meglátogatnunk egyetlen weboldalt sem, máris teljesen magabiztosak lehetünk az árakban illetve a elérhető termékekben. Ebben a cikkben összefoglaljuk, hogyan lehet kezelni ezeket a kampányokat a...

Long tail kulcsszavak

  • hosszú farok kulcsszavak
Aki egy kicsit is foglalkozik a SEO-val akkor már körülbelül a könyökén jön ki a kulcsszó mint szó. De amúgy meg alig van pár, amit meg van a konkurencia uralja. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy nagy verseny esetén is még egy kezdő vállalkozás láthatóvá tudjon válni, már a...

PPC jelentése

Már több, mint 10 éves a Google Ads de sokan lehet még mindig kétkedve néznek rá. Pedig igen értékes, főleg azoknak akik most kezdik a vállalkozásukat és szeretnék megmutatni magukat. A hirdetések ugyan fizetősek, de bárki azonnal a SERP első oldalára kerülhet és potenciális vásárlókat szerezhet.