Menü

Honlap Audit

A honlap SEO értéknek kb 20-30%-át a Technikai paraméterek adják. A fejlesztőknek ma már folyamatosan kell ellenőrizniük munkáit, mert lehet, hogy van egy gyönyörű szép effektekkel telepakolt weboldalunk de lassan tölt be a felhasználók pedig nem várják meg, mire a lap megmutatja nekik a kért információt. A legtöbb esetben a felhasználó elhagyja azonnal az oldalt, nem lesz konverzió, lehet egy potenciális vevőt vesztettünk el.

Technikai elemzés a helyezés javításért

Rendelkezésre álló eszközeink segítségével egy átfogó mindenre kiterjedő Technikai ellenőrzést tudunk végrehajtani és átadni önnek vagy a webfejlesztő csapatának, amely segítségével ezek a hibák gyorsan kiszűrhetőek és javíthatóak. Ezzel is segítve a weblapok kereső helyezés javítását.

Technikai SEO Audit során a következő problémákat igyekszünk feltárni és megoldási javaslatot adni,  könnyen kezelhető formában: 

 • Google indexelési problémák
 • átirányítási problémák
 • programozási és technikai problémák
 • SEO URL hibák
 • külső link problémák
 • kép kezelési problémák  (hiányzó, törött kép vagy alt tag)
 • oldalon belüli hibák (cím, meta hiányok vagy duplikálások)
 • lokalizációs, országfüggő hibák

Weboldalak  és webáruházak keresőoptimalizálása egyedi igények szerint
Kérjen ingyenesen árajánlatot személyre szabva!


Árajánlatot szeretnék kérni...

Előzőeken már összeszedtünk több olyan potenciális általános problémát, amelyet eddigi munkáink során elég gyakran tapasztaltunk, ezeket érdemes megszívlelni és ellenőrizni meglétüket.

Keresőoptimalizálás audit

Cégünk szívesen segít önnek megtalálni azokat a pontokat ahol a Google Page Speed pontszám elmarad a várttól és tanácsokat adunk, hogyan lehetne ezeken javítani. Mi nem a levegőbe beszélünk, mert weboldalainkat magunk is Auditáljuk hónapról hónapra, mert a Google fejlesztők sem alszanak és újabbnál újabb követelményeket állítanak elénk.  Ezeket mi a saját weblapjainknál folyamatosan karban tartjuk és frissítjük a weblapokat, amikor már látszik, hogy ami még 2019-ben elegendő volt, 2020-ra már nem. Illetve tanácsot adunk a szöveges tartalom fejlesztésére is, hogyan lehet könnyen olvasható, felhasználó barát lapok előállítani gyorsan egyszerűen.

Weboldal optimalizálásról és elemzésről már részletesebben írtunk a kapcsolódó oldalainkon:


Munkák során egy nagyon jó SEO Audit programot használunk, amely igen gyorsan végig tudja ellenőrizni és feltárni weboldalunk esetleges Technikai problémáit és segít azokat lokalizálni és megoldani. Alább a saját weblapunk Auditja látható, a problémák kezelése előtt és után.

 • 1/2
 • Előző
 • Következő

Kapcsolatfelvétel

Ha további SEO-val kapcsolatos információra kíváncsi kattintson ide.


Kapcsolódó Keresőoptimalizálás Blog bejegyzések

Viszonteladó jelentése, mi a szerepük a kereskedelemben?

Viszonteladó jelentése nem más, Mindenki aki nem a saját maga által megtermelt árut vagy terméket esetleg szolgáltatást adja el, úgy hogy előbb megvásárolja az eredeti terméket vagy szolgáltatást majd azt újra értékesíti már magasabb áron, bárkinek viszonteladóként viselkedik.

Mit takar Monopol és Konkurencia jelentése

A konkurencia jelentése a versenytársak összességét ami akár egy konkrét versenytársat is jelenthet. Ezzel szemben a monopol helyzet egy olyan állapot, amikor egyedül vagyunk egy piaci szegmensben illetve mi vagyunk az egyedüliek akik ki tudunk használni egy piaci rést.

Pop up jelentése a weboldal szerkesztésben

Pop up-ok segítségével a weboldalak az instant akciókat vagy egyedi szolgáltatásokat azonnal az ügyfelek tudtára adni már a látogatás első pillanatában. Ennek az eszköznek a segítségével, elérhetjük azt is, hogy potenciális látogatóinknak felajánljunk valamit, így nem engedjük el üres kézzel, terelve őket más vevőszerző oldalakra ezzel csökkentve a visszafordulás...