background
Menü

Weboldal Audit

A weboldalak SEO értéknek kb 20-30%-át a Technikai paraméterek adják. A fejlesztőknek ma már folyamatosan kell ellenőrizniük munkáit, mert lehet, hogy van egy gyönyörű szép effektekkel telepakolt weboldalunk de lassan tölt be a felhasználók pedig nem várják meg, mire a lap megmutatja nekik a kért információt. A legtöbb esetben a felhasználó elhagyja azonnal az oldalt, nem lesz konverzió, lehet egy potenciális vevőt vesztettünk el.

Technikai SEO Audit

Rendelkezésre álló eszközeink segítségével egy átfogó mindenre kiterjedő Technikai ellenőrzést tudunk végrehajtani és átadni önnek vagy a webfejlesztő csapatának, amely segítségével ezek a hibák gyorsan kiszűrhetőek és javíthatóak. Ezzel is segítve a weblapok kereső helyezés javítását.

Technikai SEO Audit során a következő problémákat igyekszünk feltárni és megoldási javaslatot adni,  könnyen kezelhető formában: 

  • Google indexelési problémák
  • átirányítási problémák
  • programozási és technikai problémák
  • SEO URL hibák
  • külső link problémák
  • kép kezelési problémák  (hiányzó, törött kép vagy alt tag)
  • oldalon belüli hibák (cím, meta hiányok vagy duplikálások)
  • lokalizációs, országfüggő hibák

Keresőoptimalizálás audit

Cégünk szívesen segít önnek megtalálni azokat a pontokat ahol a Google Page Speed pontszám elmarad a várttól és tanácsokat adunk, hogyan lehetne ezeken javítani. Mi nem a levegőbe beszélünk, mert weboldalainkat magunk is Auditáljuk hónapról hónapra, mert a Google fejlesztők sem alszanak és újabbnál újabb követelményeket állítanak elénk.  Ezeket mi a saját weblapjainknál folyamatosan karban tartjuk és frissítjük a weblapokat, amikor már látszik, hogy ami még 2019-ben elegendő volt, 2020-ra már nem. Illetve tanácsot adunk a szöveges tartalom fejlesztésére is, hogyan lehet könnyen olvasható, felhasználó barát lapok előállítani gyorsan egyszerűen.

 Ha további SEO-val kapcsolatos információra kíváncsi kattintson ide.

SEO jelentése

A válasz egyszerű, keresőoptimalizálás, de mi az a SEO pontosan? Erre keresik a választ sok ezren, azaz, hogy weblapjuk megtalálható legyen a Google Találati listában. Most összeszedünk néhány érdekes pontot amely bevezet a keresőoptimalizálás világába.

Weboldal átirányítás

Weboldal indexünk karbantartása nagyon fontos, több szempontból is. Nem tudhatjuk, hogy milyen hibák vannak a jelenlegi oldalunkon vagy az Domain név előző weboldalán milyen oldalak voltak. A Google viszont nem felejt és ezeket nem kívánatos oldalakat folyamatosan megpróbálja elérni, mindaddig amíg nem kérjük, meg hogy most már vegye ki...

Mire figyelj oda, ha a keresőkben elől akarsz lenni?

    • kereső optimalizálás
Az online marketinggel foglalkozók sokszor említik: Akkor kattintanak a weboldaladra legtöbben, ha elől vagy a keresőkben. Ez igaz. Na de mit kell ahhoz tenni, hogy előre kerüljön az oldal? Összefoglaljuk, mire is figyeljünk oda.