background
Menü

Profi weboldal készítés

A mai világban egy weboldal még ha gyönyörű is a designja nem elegendő. Mondhatnánk, hogy a szépség nem minden. A weboldalnak el kell látnia a funkcióját, tehát ügyfeleket kell szeretnie. Ez talán életünk egyik legnehezebb döntése, mert annyi "cég" van, hogy ha kimegyek az ajtón és csak elkiáltom magam, hogy weboldalt akarok, biztos kapok 3 ajánlatot azonnal. Jó ez nagyon sarkos így, de az az igazság az, hogy tényleg mindenki tud weboldalt készíteni, mivel rendelkezésre állnak ingyenes megoldások, mint a Wordpress vagy a Joomla, vagy az Open Cart, ha webshopot akarok, ezek mind-mind nagyon jó ingyenes megoldások, meg is lehet csinálni benne azt ami akarunk, de elegendő lesz-e ahhoz, hogy a keresőben is elsők legyünk?

A legtöbb honlap soha nem ér el az első tíz hely egyikére, olyan kulcsszavakra amely ténylegesen potenciális vásárlókat vonz be. A versenytársaink már lehet fényévekkel előrébb járnak, így mi is lépéskényszerbe kerültünk, viszont a beérkezett ajánlatok közül választanunk kell valahogy. Lehet már 60 ezer forintért vagy akár ingyen is weboldalunk, de biztos, hogy megéri ez azt a pénzt, ami nem hozza vissza az árát? Amikor egy bemutatkozó vagy céges weboldalt készítettünk én mindenképp figyelembe venném azt a tényt is, hogy egy adott cégnek mekkora tapasztalata van a keresőoptimalizálás területén is. 

  • 1/3
  • Előző
  • Következő

Az pedig, hogy nekünk olyan weblapunk van, amely csak az 6-7. oldalon jelenik meg 1-2 kulcsszóra fölösleges pénzkidobás. Vártunk rá lehet 1-2 hetet kaptunk egy Divi sablonnal fetuningolt lassú Wordpress lapot. Az idő itt igazán nem tényező, de a jó munkához idő kell. A legtöbb profi honlap mögött profi szöveg is tartozik. Ezt viszont nem feltétlenül lehet megalkotni pár perc alatt, hogyha az ember kicsit beleássa magát egy témába, olyanba amit esetleg sokan évekig tanulják az egyetemen, akkor elgondolkodtató, hogy mennyit ér egy igazán jól megírt szöveg. 

Tehát egyetlen jó döntéssel weboldalunk egyből elég jó helyen jelenik majd meg, kis verseny esetén akár az első oldalak egyikén. De egyetlen kulcsszó nem a világ a weboldal nagyon sok kulcsszóra kell optimalizálni, hogy remek eredményt tudjon produkálni. Egy-egy szakterületen tapasztalataink szerintem ezer feletti a kulcsszó lehetőségek száma, ezzel ellentétben egy szép de nem megfelelő tartalommal ellátott weboldal csak 10-15 kulcsszóra jelenik meg naponta, ott is elenyésző pozícióban. 

Itt megjegyezném persze, hogy nem mindenkinek van szüksége látogatókra, egyszerűen csak megjelenést szeretne a weben, mert már bejáratott ügyfélköre van. Ilyen is lehetséges, ekkor érdemes használni akár a Onepage weboldal mintákat vagy egyéb egyszerű megoldásokat. 

A LogicalMDesign általában olyan weboldalakat ad át, amely ténylegesen bevételt generál. Mi nem szeretjük a sablonos egyszerű megoldásokat. Mi azt szeretjük, ha az ügyfélnek jó lesz a szájíze a vásárlása után. 

Keresőoptimalizált, bevételt generáló honlap

Mi saját egyedi megoldásunkat tudjuk az ön személyére szabni úgy, hogy folyamatosan figyelembe vesszük a legújabb keresőoptimalizálási trendeket és a weboldal betöltési sebességét is folyamatosan optimalizáljuk.

  • Weboldal és design
  • Keresőoptimalizált tartalom

Ügyfelünk megkapta a weboldalát, de mivel nem hoz bevételt pár hónap után,  keresésbe kezd, hogy ki tudna neki segíteni keresőoptimalizálásban. A legtöbb weboldal fejlesztő cég, egyszerűen nem ért megfelelően a weboldalak optimalizálásához


Amikor ide eljutunk, akkor már ügyfelünk kifizetett egy összeget és most ezekért a problémákért újabb potenciálisan nem is kevés összeget fog kifizetni, mert az optimalizálás ma már egy szakma, amely szaktudást igényel és ennek a szaktudásnak a megszerzése nem egyszerű.

Aztán az optimalizálás során át kell alakítani a weboldalt, annak menüszerkezetét és tartalmát is, amely szintén időt és pénzt vesz majd igénybe. Miért fizetne kétszer? Ha mindezt egyben is megkaphatja? Továbbá nagyon sokszor a webfejlesztő terhesnek érzi azt, amit a keresőoptimalizáló szakember kér tőle. Tisztelet a kivételnek, de előbb utóbb a munkákat koordinálni kell és ezt az időt valakinek szintén ki kell majd fizetnie. 

Profi weblap

A cégünk olyan egyedi megoldásokat készít, amely minden igényt kielégít, beállítható egy cég ügymenetébe. A weblapjainkat folyamatosan optimalizáljuk a legújabb keresőoptimalizálási trendeknek megfelelően, és a weboldal betöltési sebességre nagyon sok időt fordítunk, hogy nehogy véletlenül emiatt veszítsen potenciális ügyfeleket. 

Ha keresőoptimalizálási referenciáinkra kíváncsi kérjük látogasson erre a weboldalra

Amennyiben eddigi munkáink érdeklik, itt találhatóak.


Kapcsolat

Amennyiben érdeklik megoldásaink, kérjük ne habozzon lépjen velünk kapcsolatba és írja meg nekünk, milyen elképzelése van.




 

Gyakran ismételt kérdések

Milyen költséggel kell számolni az Egyedi weboldal készítésekor?
Figyelembe veszik a Keresőoptimalizálás szabályait elkészített webáruháznál?

Felhőkarcoló linképítési stratégia kivitelezése lépésről-lépésre

    • Felhőkarcoló linképítési technika
A skyscraper vagy magyarul felhőkarcoló technika elnevezés eredetileg Brian Dean ismert SEO szakértő nevéhez fűződik. Brian 2015-ben kitalált egy olyan SEO stratégiát, amivel 14 nap alatt megduplázta a teljes weboldala organikus forgalmát. A stratégiát felhőkarcoló technikának nevezte el. A felhőkarcoló technika egy olyan backlink szerzési lehetőség, aminek az alapja...

SEO jelentése

A válasz egyszerű, keresőoptimalizálás, de mi az a SEO pontosan? Erre keresik a választ sok ezren, azaz, hogy weblapjuk megtalálható legyen a Google Találati listában. Most összeszedünk néhány érdekes pontot amely bevezet a keresőoptimalizálás világába.

Weboldal átirányítás

Weboldal indexünk karbantartása nagyon fontos, több szempontból is. Nem tudhatjuk, hogy milyen hibák vannak a jelenlegi oldalunkon vagy az Domain név előző weboldalán milyen oldalak voltak. A Google viszont nem felejt és ezeket nem kívánatos oldalakat folyamatosan megpróbálja elérni, mindaddig amíg nem kérjük, meg hogy most már vegye ki...