Menü

Működő bemutatkozó szöveg minta weboldalunkra

Bemutatkozó honlap, régebben mindenki kis önéletrajzot írt, amivel nem is lenne semmi gond, de igazán nem érdekes a potenciális vásárlóink számára. Manapság az emberek nem szánnak időt átolvasni hosszú terjedelmes monológokat, egyszerűen pár másodperc alatt eldönti, hogy az amit lát neki megfelelő, azt adja számára amit keresett. Ha nem tudjuk az ügyfelet magunkhoz láncolni pár másodperc alatt, akkor elmegy más oldalra, hisz van bőven lehetőség.

Ma már egy kedves köszönés nem elegendő,  hisz boldogabb lesz tőle az olvasó, de az ő igényeit ki kell elégítenünk. Megfelelően szerkesztett ugyan az oldal, de az mindenképp megemlítendő, hogy  nem ez a legrosszabb bemutatkozás írás, manapság de közel áll hozzá. Egy személyes weboldal vagy egy kisebb cég bemutatkozás minta vagy a profi honlapkészítés így nézhetne ki:

Adjunk információt magunkról:

  • Mivel foglalkozol?
  • Milyen eddigi ügyfeleid vannak?
  • Találhat-e megoldást a problémájára?

Kreatív bemutatkozás

Ügyfeleink amikor megkeresnek bennünket, mi is felteszünk néhány kérdést, amellyel legtöbbször fog találkozni az ügyfél kapcsolattartás során. A Marketing alapvető eszköze az, hogy tudjuk milyen piaci rést próbálunk megcélozni. Érdemes egy kis szegmenssel kezdeni, majd esetlegesen ha már a Cég kezdi kinőni magát akkor lehet tovább gondolkodni. Kérem olvassa el ezeket a kérdéseket és próbálja meg ön is megválaszolni.

  • Kik az ügyfeleim?
  • Milyen problémára adtok megoldást?
  • Mit teszek a probléma megoldásáért?
  • Hogyan lesz haszna az ügyfeleimnek?

Mindezek nagyon fontosak, mert ha már a webfejlesztő csapat ezeket tudja, akkor Önt, mint potenciális ügyfelünket azonnal ki tudjuk segíteni. Konkurencia elemzés során megkeressük önnek versenytársait, releváns kulcsszavakat adunk az ön kezébe, amellyel egyből célzott Marketing szövegeket írhat. Ugye milyen egyszerű? Nem kell gondolkodni, mi átadjuk önnek a listát ebből pedig akár ön is olyan kreatív bemutatkozó szöveget, írhat amely tényleg működni fog. 

Bemutatkozás minta

Kik az ügyfeleim?

Pontosan határozzuk meg az ügyfeleink körét, akiknek tényleg megoldást tudsz kínálni. Ezzel máris csak azokat a potenciális vevőket fogod meg, akik ténylegesen érdekelnek.

  • Fuvarozó vállalatok akik távolról szeretnék követni gépjárműveiket
  • Olyan emberek akik minden nap küzdenek a felesleges kilókkal.

Milyen problémára adok megoldást?

Termékem, szolgáltatásom amely könnyebbé egyszerűbbé teszi a vásárlóink életét. Törekedjünk a pontos probléma leírásra esetlegesen majd térjünk rá a lehetséges megoldási javaslatunkra. Így az ügyfelünk tud azonosulni a problémával, esetlegesen a kínált megoldást még vonzóbbá teszi.

Mit teszek a probléma megoldásáért?

Ahogy már előzőekben írtuk, a problémára frappáns egyszerű megoldást mutassuk be. Itt ügyeljünk a helyes kulcsszavak használatára, hiszen ügyfelünk is ez alapján talál majd meg minket a Google keresőből.

Hogyan lesz haszna ebből ügyfeleinknek?

Mutassuk be eredményeket, esetlegesen esettanulmányokat, olyan eddigi ügyfeleinkről akiknél a megoldásunk már bevált. Miért nem próbálja ki öni s?

Rövid bemutatkozás minta

Így nézne ki egy olyan bemutatkozás, amely felkelti ügyfeleink érdeklődését és nem fog visszafordulni automatikusan 5 mp-en belül. Ezzel tömören mutatod az embereknek jó helyen járnak vagy keressenek tovább.

Online marketing tervek készítése és kivitelezése egyedi igények szerint
Kérjen ingyenesen árajánlatot személyre szabva!


Árajánlatot szeretnék kérni...

Cég rövid bemutatkozás

Cégek esetében mindez teljesen ugyan így megy, nincs egyéb teendő, csak a cégünk profilját írjuk le és azt, hogy cégünk milyen potenciális problémára tud hatásos megoldást kínálni. A mi cégünk egyedi weblapok fejlesztését és keresőoptimalizálását végzi el, amelyet nagyon felhasználó barát felületen, bárki módosíthat.  amit a főoldalunk hűen tükrözi mindezt.

Bemutatkozó szöveg

Amennyiben segítségre van szüksége frappáns bemutatkozó szöveg írásában, mi szívesen állunk az ön rendelkezéséré. Olvassa el, hogyan tudunk mi önnek segítségére lenni céges weboldal készítéssel.

Lépjen velünk kapcsolatba, mi megoldást adunk problémájára.