Menü

Content jelentése

Weboldalunk legfontosabb eleme a releváns és értékes content jelentése magyarul: tartalom, e nélkül a keresők nem fognak felajánlani egyetlen kulcsszóra sem, mint releváns weboldal. A tartalom az, amely egy téma iránt érdeklődő felhasználókat a weboldalra vonz. A tartalom része a szöveg, képek esetleges videók és infó grafikák összessége, viszont a ténylegesen nem kapcsolódó részek már nem, mint hirdetések stb.

Az értékes Tartalom a weboldal sikerének kulcsa

Mindez nem csak egy klisé, a Google évről évre egyre nagyobb figyelmet szentel az értékes tartalomnak. Erre és ennek tudatában már igen sok cég foglalkozik értékes tartalmak fejlesztésével és írásával, amivel oldalunkat keresők is előrébb sorolnak. A megfelelő minőségű tatalom hosszú távon olvasókat és később akár potenciális vevőket is szerezhet, ezt a témát néztük át a Tartalom marketing cikkünkben, ahol részletesen foglalkoztunk azzal a témával, hogy erre a marketing eszközre építve sok-sok cég ért el sikereket a Weben. 

Az értékes tartalmakat mindenképp magunk vagy erre szakosodott Marketing cégekkel készíttessük el, semmiképp se másoljunk az internetről, ezzel magunknak fogunk ártani leginkább.

CMS tartalomkezelő rendszer jelentése

A tartalom a weben, mint maga elég könnyen létrehozható manapság. Régen még sok HTML tudásra volt szükség ma már azonban nem kell, elegendő egy megfelelő CMS motor (Content manager system, CMS jelentése magyarul: tartalomkezelő rendszer).

Ismertebb, ingyenes tartalomkezelő motorok:

  • Joomla CMS
  • Wordpress CMS
  • Drupal CMS
  • Magento CMS

Ez csak néhány példa, elég sok hasonló termék létezik. Előnyük, hogy folyamatosan karbantartják még őket, Open source termékek, azonban hátrányuk, mivel sok weboldal használja ezeket, és nyílt forráskódúak, a Hackerek kedvelt célpontjaik.

  • CMS tartalomkezelő rendszerek

MI a HTML markup jelentése?

Ma már mindenki a weblap böngészi, teljesen természetes, hogy rákattint egy linkre bejön egy másik. Olvas, vásárol, beszélget, játszik mind-mind szerves része az életünknek. A weblap szerkesztők lehet nem is tudják ma már, mi van a háttérben csak írják a betűket és természetesnek veszik, hogy megjelenik azonnal és bárki...

SEO szövegírás Checklist

Szerettünk volna megcsinálni egy egyszerű listát ahhoz, hogy amikor valaki elkezd megalkotni bármilyen Tartalmat, már eleve úgy alkothassa meg, hogy az SEO szempontból a lehető legjobb. Ez a lista nem titok, nagyon sok helyen, lehet akár össze vissza is, megtalálhatóak. Mi most adunk egy olyan SEO ellenőrző listát, amelyet...

Felhőkarcoló linképítési stratégia kivitelezése lépésről-lépésre

    • Felhőkarcoló linképítési technika
A skyscraper vagy magyarul felhőkarcoló technika elnevezés eredetileg Brian Dean ismert SEO szakértő nevéhez fűződik. Brian 2015-ben kitalált egy olyan SEO stratégiát, amivel 14 nap alatt megduplázta a teljes weboldala organikus forgalmát. A stratégiát felhőkarcoló technikának nevezte el. A felhőkarcoló technika egy olyan backlink szerzési lehetőség, aminek az alapja...