Menü

Canva ingyenes képszerkesztő

A mai világban a vizualizáció nagyon fontos viszont legtöbbször erre fordítjuk a legkevesebb időt. Ha azonban van egy termék amely segítségével ez az idő jelentősen lerövidíthető, akkor már nem is olyan vészes ez.

Létezik rengeteg online ingyenes képszerkesztő program, de van egy termék amelyet épp arra fejlesztettek ki, hogy hatékonyan alkothassunk olyat amivel bármikor meg tudunk jelenni bárhol akár online akár offline.

Online képszerkesztő ingyen

Ilyen program a Canva ingyenes képszerkesztő. A regisztráció nagyon egyszerű, hiszen támogatja a Facebook és Google account belépést így akár 1 kattintással elindíthatjuk a programot. Belépés után pár kérdéssel találkozunk, a legérdekesebb, hogy mire szeretnénk használni a terméket. A válasz alapján kapjuk meg az saját template opciókat, amelyeket leggyakrabban fogunk használni. A fenti képen Small business opció kiválasztásával a főoldal ezeket a lehetőségeket ajánlotta fel. Már az elején nagyon intuitív a termék, mert tényleg mindenben segíti munkánkat, akár azzal is, hogy nem kell mindent keresgélni.

Mire használhatod a Canva képszerkesztőt

A Canva online képszerkesztő ingyen van mégis bármire használható, ami egy gyors prezentáció előkészítéséhez szükséges. Rengeteg template-et és előregyártott elemet tartalmaz, amiből gyorsan lehet képet generálni. A Canva a képeit a template -ek alapján készíti el. Tehát nem lehet vagy nem kell majd pixel harcot vívni, hogy mi milyen színű legyen. Arra van sok más termék ilyen például a PhotoShop vagy a Gimp, de ha nekünk a gyorsaság kell akkor ne keresgéljünk tovább.

  • Plakát készítés
  • Cég logó tervezés
  • Promó videó készítés
  • Prezentáció tervezés
  • Szórólap készítés
  • Névjegykártya készítés
  • Infókártya készítés
  • Infógrafika tervezés

Canva előnyei

  • Teljesen magyar nyelvű
  • Van ingyenes verziója
  • Ingyenes verzióban is rengeteg forma template-et ad, nem kell azonnal a fizetnünk
  • Kényelmes kezelőfelület
  • Trendi és könnyen érthető megjelenés

Képszerkesztés funkciók

A képszerkesztés itt nem más, mint amikor kiválasztjuk, hogy mit szeretnénk csinálni felajánlja számunkra a használható template-eket. Kiemelve azokat, amelyek ingyenesek. Hasonlít a Microsoft Power Pointhez az Microsoft Office termékcsaládban. Amikor feltöltöttünk minden adatot és design elemet elmenthetjük a képünket.

Ha valakinek gondja van a kép elmentésével, hasnálja a Print Screen gombot majd a Paintben egyszerűen vágja ki ami számára szüksééges, vagy használjon egy Képernyő mentő programot, ami bármit kivág a képernyőről ami számunkra szükséges majd mentsük le egy file-ba. Én a Microsoft Office One Note programot használom erre,  ha nem szükséges, hogy a képünk megmaradjon csak össze akarunk dobni valamit, ezzel azonnal ki tudjuk vágni és felhasználni bárhol, hisz a kivágott kép a Vágólapra kerül, így egyszerű beillesztéssel már ott is van a képünk a helyén.


Érdemes a programot jól átnézni, mert egy blogcikk kevés ahhoz, hogy átadjon mindent amit ez a program tud. De használva az ember rá fog jönni, hogy tényleg nagyon jó és bárhol elérhető, akár mobilon is tudunk dolgozni, nem kell asztali gép elé ülnünk, hogy haladjunk. Egy próbát mindenképp megér.


Egyéb ingyenes képszerkesztő programok

Félreértés ne essék, nem csak a Canva létezik rögtön adok is egy listát más termékekhez, azonban itt minden célratörő, hogy olyan marketing vizualizációt hozzunk létre gyorsan és egyszerűen ami megragadja a potenciális vevőinket.



Képkeresés a neten

Ha már végre vannak képeink amit meg akarunk osztani másokkal, azért figyeljünk oda, hogy az technikailag helyesen legyen elhelyezve a weblapon. Így meg is fogják találni mások is.


Kapcsolatfelvétel

Amennyiben érdeklik a cégünk által ajánlott lehetőségek és szaktudásunk, szívesen állunk az önök rendelkezésére, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolódó Blog bejegyzések

Címkék : Hungarian