Menü

Vállalkozó jelentése

Az Entrepreneur jelentése magyarul: Vállalkozó

A vállalkozó jelentése, olyan személy vagy társulás amely, egy feladat vagy szolgáltatás végrehajtását saját maga vállalja. A vállalkozások és egyben a vállalkozók általában személyes kockázatot is vállalnak a vállalkozás elindításakor, ahhoz, hogy a vállalkozás idővel sikeres legyen. Ehhez sok esetben nagyon sok befektetett energiára van szükség. A sikeres vállalkozók általában olyan személyek, akik nem riadnak vissza a kihívásoktól, megoldásokat próbálnak találni problémákra, mivel esetenként a szerződésekben vállalt feladatokat csak így tudja teljesíteni. A vállalkozó szellemű személyek gondolkodásmódja emiatt kissé eltérhet a munkavállaló szellemű személyek gondolkodásmódjától.

Híres vállalkozók:

  • Bill Gates (Microsoft)
  • Steve Jobs (Amazon)
  • Elion Musk (Paypal, Tesla)
  • de a régmúlt nagy vállalkozó voltak a Rockefeller család vagy akár a híres Ford család, akik szintén nagyon kicsiben kezdték és sok kitartással jutottak el oda ahol most tartanak.

KAPCSOLÓDÓ KERESŐOPTIMALIZÁLÁS BLOG BEJEGYZÉSEK

Viszonteladó jelentése, mi a szerepük a kereskedelemben?

Viszonteladó jelentése nem más, Mindenki aki nem a saját maga által megtermelt árut vagy terméket esetleg szolgáltatást adja el, úgy hogy előbb megvásárolja az eredeti terméket vagy szolgáltatást majd azt újra értékesíti már magasabb áron, bárkinek viszonteladóként viselkedik.

Mit takar Monopol és Konkurencia jelentése

A konkurencia jelentése a versenytársak összességét ami akár egy konkrét versenytársat is jelenthet. Ezzel szemben a monopol helyzet egy olyan állapot, amikor egyedül vagyunk egy piaci szegmensben illetve mi vagyunk az egyedüliek akik ki tudunk használni egy piaci rést.

Pop up jelentése a weboldal szerkesztésben

Pop up-ok segítségével a weboldalak az instant akciókat vagy egyedi szolgáltatásokat azonnal az ügyfelek tudtára adni már a látogatás első pillanatában. Ennek az eszköznek a segítségével, elérhetjük azt is, hogy potenciális látogatóinknak felajánljunk valamit, így nem engedjük el üres kézzel, terelve őket más vevőszerző oldalakra ezzel csökkentve a visszafordulás...
Címkék : Hungarian, Learning