Menü

Vállalkozó jelentése

Az Entrepreneur jelentése magyarul: Vállalkozó

A vállalkozó jelentése, olyan személy vagy társulás amely, egy feladat vagy szolgáltatás végrehajtását saját maga vállalja. A vállalkozások és egyben a vállalkozók általában személyes kockázatot is vállalnak a vállalkozás elindításakor, ahhoz, hogy a vállalkozás idővel sikeres legyen. Ehhez sok esetben nagyon sok befektetett energiára van szükség. A sikeres vállalkozók általában olyan személyek, akik nem riadnak vissza a kihívásoktól, megoldásokat próbálnak találni problémákra, mivel esetenként a szerződésekben vállalt feladatokat csak így tudja teljesíteni. A vállalkozó szellemű személyek gondolkodásmódja emiatt kissé eltérhet a munkavállaló szellemű személyek gondolkodásmódjától.

Híres vállalkozók:

  • Bill Gates (Microsoft)
  • Steve Jobs (Amazon)
  • Elion Musk (Paypal, Tesla)
  • de a régmúlt nagy vállalkozó voltak a Rockefeller család vagy akár a híres Ford család, akik szintén nagyon kicsiben kezdték és sok kitartással jutottak el oda ahol most tartanak.

KAPCSOLÓDÓ KERESŐOPTIMALIZÁLÁS BLOG BEJEGYZÉSEK

Landing page jelentése

Az az oldal a weboldaladon, egy olyan oldal amire a látogató egy hirdetésre való kattintás után, vagy a keresőoptimalizálás segítségével kerül. Ez az oldal egy egyszerű weboldal amely akár bármelyik oldala lehet a weboldalnak, köztük a kezdőoldal is. Valahányszor beállítasz egy landing oldalt hirdetéseidre, mindig meg kell győződni róla,...

BTL marketing kommunikáció jelentése

BTL során a potenciális ügyfeleket nem a megszokott módokon próbáljuk elérni, ami nem feltétlen direkt vagy azonnal követhető. Eszközei lehetnek a promóciók, vásárok, kiállítások vagy szponzorációs megjelenések. Ezen megjelenési formák leginkább a személyes kommunikációra építve próbál megjelenni. A legszembetűnőbb változás a BTL-ben, hogy a közvetítő eszközt legtöbbször maga a...

Viszonteladó jelentése, mi a szerepük a kereskedelemben?

Viszonteladó jelentése nem más, Mindenki aki nem a saját maga által megtermelt árut vagy terméket esetleg szolgáltatást adja el, úgy hogy előbb megvásárolja az eredeti terméket vagy szolgáltatást majd azt újra értékesíti már magasabb áron, bárkinek viszonteladóként viselkedik.
Címkék : Hungarian, Learning