Menü

Pop-up jelentése

Pop up-ok segítségével a weboldalak az instant akciókat vagy egyedi szolgáltatásokat azonnal az ügyfelek tudtára adni már a látogatás első pillanatában. Ennek az eszköznek a segítségével, elérhetjük azt is, hogy potenciális látogatóinknak felajánljunk valamit, így nem engedjük el üres kézzel, terelve őket más vevőszerző oldalakra ezzel csökkentve a visszafordulás lehetőségét, növelve a konverziót.

A Pop up jelentése magyarul: felugró ablak. Ami pontosan azt csinálja, amit jelent,

  • oldal betöltésekor
  • oldal elhagyásakor
  • bizonyos oldalon töltött idő után

egyszerűen megjelenik a tényleges tartalom felett, ajánlva valamilyen szolgáltatást / terméket, ösztönzi a felhasználókat lista feliratkozásokra, esetlegesen online tanulmányok letöltésérét cserében.

A piacon elég sok Pop up motor van weboldal szerkesztés során sokan használják ezt az eszközt. Talán a legismertebb ilyen motor az Optimonk nevű termék. 

KAPCSOLÓDÓ KERESŐOPTIMALIZÁLÁS BLOG BEJEGYZÉSEK

Felhőkarcoló linképítési stratégia kivitelezése lépésről-lépésre

    • Felhőkarcoló linképítési technika
A skyscraper vagy magyarul felhőkarcoló technika elnevezés eredetileg Brian Dean ismert SEO szakértő nevéhez fűződik. Brian 2015-ben kitalált egy olyan SEO stratégiát, amivel 14 nap alatt megduplázta a teljes weboldala organikus forgalmát. A stratégiát felhőkarcoló technikának nevezte el. A felhőkarcoló technika egy olyan backlink szerzési lehetőség, aminek az alapja...

SEO jelentése

A válasz egyszerű, keresőoptimalizálás, de mi az a SEO pontosan? Erre keresik a választ sok ezren, azaz, hogy weblapjuk megtalálható legyen a Google Találati listában. Most összeszedünk néhány érdekes pontot amely bevezet a keresőoptimalizálás világába.

Weboldal átirányítás

Weboldal indexünk karbantartása nagyon fontos, több szempontból is. Nem tudhatjuk, hogy milyen hibák vannak a jelenlegi oldalunkon vagy az Domain név előző weboldalán milyen oldalak voltak. A Google viszont nem felejt és ezeket nem kívánatos oldalakat folyamatosan megpróbálja elérni, mindaddig amíg nem kérjük, meg hogy most már vegye ki...
Címkék : Online marketing