background
Menü

Weboldal készítés Ár után érdeklődik?

Sokan tehetik fel a kérdés, rendben ugyan mennyibe kerül egy olyan weblap, amely nemcsak van, hanem vevőket szerez és ezáltal bevételt generál. A piacon megszámlálhatatlanul sok piaci szereplő van, közöttük elég könnyen lehet választani, többféle szempont szerint. Valakinek az weblap készítés ár a fontos és választ egy olcsóbb megoldást. Azonban csalódást okozhat a meggondolatlan döntés.

Mi olyan megoldásokon dolgozunk, amelyek nem csak annyiról szólnak, hogy megvan a weboldalad és tessék most már nyugodtan lenni, jönni fognak az ügyfelek. Azonban nagy valószínűséggel nem fognak jönni. Ilyenkor lehet mutogatni mindenkire, de nem szabad, mert a munka el lett végezve, azonban az Internetes piacon létezni könnyű, de megjelenni nehéz.  Erről a témáról ebben a cikkben írtunk már le néhány gondolatot. 

Amikor megkeresnek minket, nem csak azt szeretnénk, hogy a munka el legyen végezve, de azt is, hogy ha az ügyfél is úgy akarja, a kapcsolatunk hosszú távú legyen. Segíthetünk az Interneten valóban megjelenni és olyan weblapot készíteni, amely vissza hozza az árát.  A témáról további információkat kaphat ha tovább felkeresi a Weboldal fejlesztés oldalainkat.

Kereső optimalizálás

Ha már megvan a weboldal a hosszabb távú együttműködés reményében, segítünk önnek értékes tartalmakat gyártani ezzel tovább növelve a Weboldal megbízhatóságát és értékét. Ma ez a téma foglalkoztatja leginkább az embereket, mert mindenki tudja, hogy ma már e nélkül nem lehet megjelenni. Csak tavaly több ezer új webáruház indult. Ma már ugyan olyan divat lett Webáruházat indítani, mint órát venni. A limitált számú fix mennyiségű vásárlónak sokkal könnyebb megtalálnia 1 weblapot honlapot vagy webáruházat. Mi segítünk, hogy az ön Google találati lista helyezése egyre jobb legyen. Nézze meg ügyfeleiket mennyien látogatják havonta.

Weboldal készítés árak igénylése

Lépjen velünk kapcsolatba és mi segítünk önnek ügyfeleket szerezni Google segítségével, kérjen tőlünk Árajánlatot.

Symfony framework és a PHP 7.4

A LogicalmDesign a webalkalmazásai fejlesztéséhez PHP Symfony framework-öt használ már lassan 10 éve. Ennek számos oka van, de a legfontossabb az, hogy ez egy élő és ma is aktívan fejlesztik. Talán a jövőben képes lesz kiszorítani a Wordpress engine-t is, mivel a Drupal CMS a 7es verziótól átállt ennek...

Weboldalaink és webáruházaink már PHP 7.4-el futnak

Mi folyamatosan fejlesztünk, hogy ügyfeleink a legjobb megoldásokat kapják már a lehető leggyorsabban. Emiatt is kezdtünk neki a legújabb PHP 7.4-es verzióra frissíteni az alkalmazásokat a jelenlegi 7.1 / 7.2 verziókról.

PHP 7.4 was released

A very warm welcome to you out there in the PHP community, and thank you for joining us :) It's arrived! PHP 7.4 was released last week with numerous improvements and new features.