Menü

Egyedi webáruház fejlesztés Nyíregyházán


Elérhetőségek

Mi a webáruház?

Azokat a honlapokat, amelyek fő profilja bizonyos árucikkek értékesítése, webshopnak vagy webáruháznak nevezzük. (További ismert elnevezések: internetes bolt, internetes áruház, online bolt, online áruház.)

Az e-kereskedelemben ma már számos szempontnak kell megfelelnünk. Például automatikus készlet nyilvántartás, elektronikus számlázás és fizetés, házhoz szállítás, stb.

Ezeket a funkciókat egy-egy webshopnak mind kezelnie kell, sőt még többet is, hiszen, ha olyan termékekről van szó, amelyből rendszeresen vásárolhatunk, akkor akár a vevő regisztrációja is felmerülhet, vagy a regisztráció után számon tartott hűségpontok és hasonló egyedi kedvezmény rendszerek.

Mára levárt, hogy különböző fizetési lehetőségeket tudjon használni a webáruház vásárlója, akár bankkártyás fizetés, akár hitelfelvételen alapuló vásárlás.

Azonban ezek elkészítése igen bonyolult logikán alapuló feladatok. Hiszen számos vevő csalogató- kosárérték növelő funkciót is kérnek a webshop megrendelői. Ez nem is csoda, a mai internetes zajban nem elég elől lenni a keresőkben, de olyan rendszereket kell fejleszteni, melyek a vásárlókat az adott webshophoz kötik.

Éppen ezért fejlesztjük folyamatosan egyedi webáruházainkat! Az egyedi kódon alapuló webshop motorunk már alapból is számos marketing kampány indítására alkalmas funkciót tartalmaz (például két darab vásárlása után a harmadik ingyenes, vagy valamilyen összeghatár felett ajándékok közül választhat a vevő, stb.) De mi is mindig tanulunk, fejlődünk és ezzel együtt fejlesztjük a webáruházunk motorját is.

Webáruház fejlesztés Níregyházán

Webáruházak fejlesztésén ma már sok cég dolgozik, akár Nyíregyházán is. A megrendelő szinte alig tudja eldönteni, kit is válasszon. 

A webáruház fejlesztés nem csak annyit jelent, hogy kész a webshop motor, feltöltsjük bele a termékeket, aztán indulhat az értékesítés!

Webáruház megrendelés előtt érdemes pár szempontot megvizsgálni!

Először is sokaknál open source (nyilt forráskódú) rendszereken alapuló motorok vannak. Ezekről már esett szó. Nem mondjuk, hogy lehetetlne ezekből szuper webshopokat vagy weblapokat összehozni, mert nem lenne igaz. DE azt tudjuk, hogy a biztosnág faktor itt bizony nagyon lényeges. Kiváló és hozzáértő szakembernek kell lennie, annak, aki ilyen rendszereket teljes biztonságban tud üzemeltetni, fejleszteni. 

Éppen ezért, mi egyedi kódot használunk! Azaz, nem fér hozzá senki a forráskódhoz, nem lesz lehetőség a forráskód esetleges hibáit megkeresni és azt kihasználva támadni az oldalt. 

Manapság mindenki ért a focihoz és a marketinghez, és éppen ilyen témakör a weblap készítés is. De tényleg értenek hozzá?